Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Danijela Dvornik: 'Pun mi je inbox muških poruka'

Autor I.G.
Autor I.G.

Otkrila sadržaj poruka

Izvor: Instagram

Nakon što je prije nekoliko dana s pratiteljima na svom Instagram profilu otkrila kako se dopisuje s mlađim muškarcem te se na istog požalila jer ju je tražio da mu pošalje svoje fotografije, domaća blogerica, 53-godišnja Danijela Dvornik, sada je otkrila kakve je posljedice njezina objava imala.


'Jutarnja spiza i kava. Nakon što su svi portali prenijeli vijest o mom dopisivanju s frajerom i betonskom zidu koji nas je razdvojio, pun mi je inbox muških poruka. A nigdje nije pisalo da ih tražim, niti da mi je do dopisivanja', započela je Danijela u svom stilu.

Povezane vijesti

Žalosno je to da neki muškarci generaliziraju žene samo na osnovu svog lošeg izbora i iskustva i stavljaju nas u isti koš

 'Ipak, želim se svima zahvaliti na muškoj i ženskoj podršci svih dobnih skupina što mi ipak ulijeva nadu da nije sva romantika pristojnog upoznavanja izgubljena u bespućima interneta. Nemam problem sa sobom, niti sa svojim izgledom, dapače, puna sam samopouzdanja, ali nikada neću pristati na 'pošalji mi fotku svoga tijela'. Mnogim djevojkama i ženama to je apsolutno odbojno i ponižavajuće. Žalosno je to da neki muškarci generaliziraju žene samo na osnovu svog lošeg izbora i iskustva i stavljaju nas u isti koš. Još je žalosnije da postoje žene koje misle da sam trebala poslati svoju fotku 'jer što ima veze, neka vidi', ' tako je to danas, pa nisi valjda mislila da on želi s tobom razgovarati' ili 'daj se malo opusti, nisi u cvijetu mladosti'', zaključila je na kraju 53-godišnjakinja u objavi koja je ubrzo skupila mnoštvo lajkova i komentara u kojima su ju pratitelji podržali.

Izbor Urednika

Royals