Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

MRAČNE TAJNE S DVORA Princeza je bila žrtva seksualnog nasilja

Autor I.G.
Autor I.G.

Svjedoci su ispričali detalje nemilog događaja

Izvor: Profimedia

Vojvotkinja od Västergötlanda, 42-godišnja princeza Victoria, švedska je prijestolonasljednica i ujedno jedina s takvom titulom u svijetu. Odrasla je u palači, okružena luksuzom i poslugom, a 2010. godine je izrekla sudbonosno 'da' osobnom treneru Danielu Westlingeru s kojim danas ima dvoje djece, osmogodišnju princezu Estellu i četverogodišnjeg princa Oscara. Međutim, unatoč naizgled idiličnom životu, iza Victorie je i nemili događaj o kojemu se u javnosti jako malo zna - princeza je bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

Princeza Victoria Izvor: Profimedia


Naime, kako su svojedobno pisale švedske novine 'Svenska Dagbladet', princeza je bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane osuđenog seksualnog prijestupnika, 73-godišnjeg fotografa Jeana-Claudea Arnaulta, koji ju je prema riječima očevidaca, neprimjerno dodirivao 2006. godine na jednom eventu. Iako je profesorica književnosti Ebba Witt-Brattström potvrdila priču o zlostavljanju princeze za medije, kraljevski je dvor tada odbio komentirati navode, a kasnije su neimenovani izvori rekli kako se isti pobrinuo da princeza više nikada ne ostane nasamo s Arnaultom.

Princeza Victoria Izvor: Profimedia


Princeza, kao ni ostatak obitelji, u medijima se više nisu oglašavali po pitanju optužbi za seksualnog zlostavljanje, ali zbog činjenice da su se nakon 2006. godine jako angažirali po pitanju zaštite žrtava seksualnog zlostavljanja kao i njihove uključenosti u pokret 'Mee too', u sklopu kojeg je Arnaulta 18 žena optužilo za seksualno zlostavljanje te se od 2018. godine nalazi u zatvoru, mnogi su navedeno shvatili kao potvrdu nemilog događaja.

Najčitanije

Najnovije

loader