Jedan od najpoznatijih parova iz showa 'Brak na prvu', itekako su Gordana Marelli i Adam Kromer koji su ljubav pronašli nakon snimanja emisije. Trenutno proživljavaju najsretnije trenutke jer nestrpljivo odbrojavaju do dolaska njihovog sina, koji treba stići za mjesec dana. Iako su do nedavno uživali na moru, sada su se vratili u Zagreb gdje su nedavno zajedno uselili. Posljednje trenutke pred sam porođaj, Gordana koristi za odabir imena njihove bebe, za što je potražila pomoć i na društvenim mrežama. Ako je suditi po njezinom Instagramu, par je sve bliže odabiru imena.

'Vidjet ćemo kad se rodi', otkrila je prije nekoliko dana. Ipak, sada je s pratiteljima podijelila imena koja su joj se najviše svidjela, a koja su predložili njezini pratitelji. 'Za sada su mi u užem izboru Noel, Teo, Mak, Leon i Lucas', napisala je Gordana koja je sada već u visokom stupnju trudnoće. Ako je suditi prema izboru, želi zaobići tradicionalna imena, što posljednjih godina i jest trend. S obzirom na to da još nije donijela odluku, izgleda da će stvarno pričekati prvi susret s dječakom pa tek onda odabrati jedno od spomenutih imena. 

Podsjetimo, Zagrepčanka i Baranjac zaljubili su se u showu RTL-a ‘Brak na prvu’, ali ne u partnere s kojima su ih spojili stručnjaci, nego jedno u drugo i time uzburkali strasti gledatelja. Srećom, pokazali su da nije bila riječ o prolaznoj avanturi nego o pravoj ljubavi koja je rezultirala i novim životom.