Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktoriji Rađi je od ranog jutra osmijeh na licu

Autor N.R.

Ima razloga za slavlje

 Izvor: Story arhiva

Nakon što je krajem prošlog mjeseca rođendan proslavio najstariji sin košarkaša Dina Rađe, sada je red došao i na njegovu suprugu Viktoriju. Poseban dan joj je od ranog jutra započeo u pozitivnom okruženju. Dok je kod kuće vjerojatno proslavila sa svojim dečkima, na društvenim mrežama također nije nedostajalo lijepih riječi, fotografija i čestitki. Koliko je sretna pokazala je dijeljenjem spomenutih poruka, koje su joj uljepšale današnje jutro.

Posebno emotivan je bio Dino, koji joj je posvetio objavu. 'Sretan rođendan, ljubavi. Da mi uvijek budeš ovako sretna', napisao je uz zajedničku fotografiju. Da je njihova ljubav ogromna, par često pokazuje. Tako je i ovog puta Dino dao do znanja da je Viktorija njegov život i srodna duša. 

Povezane vijesti

Čestitkama su se pridružili i mnogi Viktorijini prijatelji, od kojih i Sonja Dvornik, Silvia Dvornik, Marijana Batinić, Slavko Sobin i mnogi drugi. 'Draga Viktorija, sretan ti rođendan uz ovu prekrasnu uspomenu koju imam, a uključuje tebe. Da si mi uvijek sretna, kao ja tu', napisao je Slavko uz snimku proglašavanja pobjednika u showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem je u finalu pobijedio današnju slavljenicu. U nastavku je priznao da je ona za njega najbolji čovjek na svijetu. 

Voditeljica Marijana Batinić podijelila je njihove dvije fotografije i tako joj čestitala ovaj poseban dan. Iako nije poznato kako će Viktorija i hoće li uopće proslaviti rođendan, uz ovakvo okruženje ljudi koji je vole, sigurni smo da neće nedostajati veselja i dobre zabave. 

Magazin

Royals