Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katie Holmes drastično mijenja karijeru u četrdesetima

Autor E.N.

Nikad nije kasno

 Izvor: Profimedia

'Kad narastem bit ću doktor', vjerojatno je bila jedna od najvećih želja glumice, producentice i redateljice Katie Holmes. Nikada nije prekasno za ostvarenje snova iz djetinjstva, piše Gossip cop, nakon što je glumica odlučila upisati Sveučilište Columbia.

Prestižno sveučilište

Nedavno je napunila 41 godinu, no godine očito nisu mjerilo za započinjanjem obrazovanja. Odlučivši ostvariti si najveću želju iz djetinjstva, tu da postane doktorica, Katie očito nije bila brzopleta i nepromišljena kada je maštala o odabiru medicinske škole jer je za obrazovanje odabrala, ni manje ni više, prestižno Sveučilište Columbiju.

Školovanje je očito moralo pričekati  da dođe na red jer je Katie prije započinjanja glumačke karijere upala na listu kandidata upravo tog sveučilišta, no zbog glume odlučuje zapostaviti sve ostalo. Ta odluka nije sve sviđala njezinu ocu Martinu zbog čega vrlo često dolaze i do konflikata. Njezin otac smatrao je obrazovanje prioritetnijim u odnosu na glumu koju je smatrao hobijem.

Odustala, ali nikad zaboravila

Katie je danas poznata kao iznimno uspješna glumica čime dokazuje da, svojevremeno, nije donijela krivu odluku. No, ono što ju je dodatno potaknulo da probudi stara razmišljanja o medicinskom školovanju je upravo pandemija i tenutačna situacija u svijetu. Smatra da bi otac sada bio još ponosniji kada bi ostvarila i njegovu želju, nakon što je ostvarila svoju glumačku karijeru. 

Ostaje lojalna glumi

Međutim, do sada još nije bilo službene potvrde od Katie da će se stvarno, uz glumu, posvetiti i školovanju.

Glumica je nerijetko na 'tapeti' lažnim vijestima pa je tako prošle godine proglašena da nosi dijete glumca s kojim je svojevremeno bila u vezi, Jamieja Foxxa, te da se trajno seli u Australiju dok je samo išla u posjetu prijatelju kako bi mu pomogla oko djece. 

Podsjetimo, Katie Holmes je najprije svoju slavu stekla kao Joey Potter u televizijskoj seriji Dawson's Creek, a nakon toga poznata je i po svojem braku s Tom Cruiseom s kojim ima i dijete. Razveli su se prije osam godina, no javnost su često znali zbunjivati svojim odnosom i zajedničkim pojavljivanjem u javnosti. 

Magazin

Royals