Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

TRAGEDIJA Poginuo s troje djece u zrakoplovnoj nesreći

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

NJegova supruga će se teško oporaviti od gubitka

Izvor: Instagram screenshot

Strašna vijest stigla je iz SAD-a. Profesionalni igrač golfa, 48-godišnji Sean Fredrickson poginuo je sa svoje troje djece u zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila u petak iznad jezera Coeur d'Alene u saveznoj državi Idaho, javlja enews. Tamošnji šerif rekao je da je do nesreće došlo nakon što su se sudarila dva privatna zrakoplova, a ukupno je živote izgubilo osmero ljudi. Nitko od putnika i posade nije preživio nesreću.

Moja kći je imala 15 godina i obožavala je život. Moj mali Quinn imao je 11 godina i bio je moj najbolji prijatelj. Uvijek je suosjećao sa mnom i razumio sve moje potrebe

 Skupa s golferom, živote su izgubili i njegov biološki sin, 16-godišnji Hayden, te njegova posvojena djeca, 15-godišnja Sofia i 11-godišnji Quinn. Seanova supruga April u teškom je šoku izjavila za Fox televiziju: 'Moja obitelj je poginula dok je bila na izletu. Bili su tako uzbuđeni što su na tom letu. Na kraju dana, umrli su čineći ono što najviše vole, a to je da se druže zajedno', kazala je i shrvano dodala: 'Moja kći je imala 15 godina i obožavala je život. Moj mali Quinn imao je 11 godina i bio je moj najbolji prijatelj. Uvijek je suosjećao sa mnom i razumio sve moje potrebe'.

 Sean je bio predsjednik golferskog kluba u Oswegu u Oregonu, a bio je i predsjednik Sjevernopacifičke golf lige. Kolege ga se sjećaju kao predanog oca i dugogodišnjeg prvaka u golfu koji je osvojio brojne medalje. 'Bio je nevjerojatan otac, suprug, profesionalni sportaš, mentor i vođa. Nema riječi koje mogu izraziti našu tugu zbog njegovog gubitka. Kad se prisjećate Seana, sjetite se entuzijazma, integriteta, strasti i ljubavi koju smo vidjeli u njemu svakog dana', napisao je u priopćenju njegov golf klub.

loader