Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica otkrila: 'Bacam se u politiku'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Novi projekt

Izvor: Profimedia

Već četiri sezone serija ‘To smo mi’, topla, emotivna priča o običnoj američkoj obitelji Pearsons, ispričana kroz njihovu prošlost, sadašnjost i budućnost, oduševljava publiku koja se iz epizode u epizodu lako može pronaći u njihovim problemima, ali i sretnim trenucima. Odličnu ulogu odigrala je hvaljena kantautorica i glumica Mandy Moore koja igra Rebeccu, iscrpljenu majku troje djece koja s godinama postaje mudra baka, a za svoju je izvedbu prošle godine zaradila i prvu nominaciju za nagradu Emmy. Što ova glumica i pjevačica kaže o tom projektu, ali i o svom političkom angažmanu, doznajte u nastavku.

Mandy Moore Izvor: Profimedia


Story: Igrate Rebeccu i kao staricu i kao tinejdžericu. To baš i nije česta praksa.

Mislim da sam je igrala i kao 16-godišnjakinju, a prošle godine kao 85-godišnjakinju. Budući da imam 35 godina, koristili smo puno prostetike. No nakon ovoliko sezona, osjećam se ugodno dok igram taj lik, čak i sada kada ima 68, odnosno 69 godina.

Story: Gledatelji jako vole tu seriju, kako reagiraju kada vas sretnu na ulici?

Mislim da sam im postala poput psihoterapeuta, i to za sva životna područja. Ljudi su zapravo jako dragi, žele nam prići i ispričati nam sve o svom životu, odnosno one dijelove s kojima se mogu poistovjetiti u seriji. Govore nam i koje likove vole te objašnjavaju zašto.

Story: Posljednjih ste se mjeseci odlučili više politički angažirati. Što vas je nagnalo na to?

Mislim da svi imamo odgovornost biti glasni, educirati se o stvarima koje utječu na nas i život onih koje volimo, ali i na život sugrađana koje ne poznajemo. Još nisam sigurna kako će moj angažman točno izgledati jer ne znam koliko smijemo jedni s drugima biti u fizičkom kontaktu. Ali iskreno, želim izići, kucati ljudima na vrata i podržati kampanju Amy McGrath u Kentuckyju. Ipak mi se čini da će se većina toga odvijati digitalno, na društvenim mrežama. No spremna sam odraditi svoj dio i pomoći Joeu Bidenu da postane sljedeći američki predsjednik.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader