Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Clooney na pragu ludila: Ne može se više brinuti o djeci

Autor E.N.
Autor E.N.

Još jedan problem u braku

Izvor: Profimedia

Brak 58-godišnjeg Georga i 41-godišnje Amal Clooney često je na tapeti medijima. Iako jako dobro skrivaju svoju privatnost od javnosti, glasine o njihovim bračnim uspadima i padovima uvijek se nekako pojave na vidjelu. Zbog pretrpanog rasporeda odvjetnice Amal sva briga i odgovornost za djecom pala je na Georga koji se u toj ulozi ne pronalazi i polako 'puca po šavovima'. Dok se George morao odreći društvenog života i posvetiti se obitelji, Amal je nastavila raditi u udobnosti svojeg doma.

Prema najnovijim informacijama, supruga je Clooneya pretvorila u kućnu pomoćnicu, dadilju i sve ono što se smatra da bi jedna žena zapravo trebala biti, piše Entertain times. Pandemija im nikako nije olakšala situaciju jer osim neslaganja muči ih to što gotovo cijelo vrijeme moraju biti zatvoreni u svoja četiri zida zbog čega se pojavljuju novi problemi i nesuglasice. 

Zbog pretrpanog poslovnog rasporeda odvjetnice Amal, sva briga i odgovornost oko dvogodišnjih blizanaca, Alexandera i Elle, prebacila se na supruga koji trenutno nema nikakvog drugog posla, što ga dovodi do ludila. 

Prijašnji način života u velikom društvu i konstantno zabavljanje morao je promijeniti čim je upoznao Amal, a sada još k tome mora samostalno brinuti oko djece. Muku muči oko svih kućanskih poslova, ali poseban problem stvara mu hranjenje, kupanje i uspavljivanje blizanaca, navodi. 

Kao jedan od većih razloga njihovog neslaganja navodi se školovanje djece. Dok George želi da djeca krenu u školu u Sjedinjenim Američkim Državama, Amal želi da ostanu u Londonu i tu upišu privatnu školu. 

Najčitanije

Najnovije

loader