Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odsječenim prstom napisao krvavu poruku supruzi

Ludilo je nadjačalo

 Izvor: Profimedia

Glumac Johnny Depp treći je dan zaredom davao iskaz na suđenju u tužbi koju je pokrenuo protiv britanskog tabloida The Sun zbog, kako tvrdi, klevete izrečene u članku iz 2018., u kojem ga se etiketiralo kao supruga koji je mlatio svoju bivšu suprugu, 35-godišnju glumicu Amber Heard, piše Mirror. Tijekom iskaza 57-godišnja zvijezda filmova 'Čokolada' i 'Don Juan de Marco' morala je odgovarati na pitanja o svom burnom jednogodišnjem braku s Amber, koja je podigla tužbu protiv njega zbog navodnog fizičkog nasilja. Johnny tvrdi da to nije istina već da je ona bila nasilna, i da mu je razbijenom bocom vodke u svađi odsjekla dio prsta. Kao dokaz je priložio fotografiju iz bolnice, ali i fotografiju poruke ispunjene mržnjom koju je napisao Amber na ogledalu krvlju koja mu je šiktala iz prsta.

Johnny Depp Izvor: Profimedia

Do svađe koja je postala krvava došlo je 2015. u kući koju su iznajmili u Australiji, gdje je glumac snimao nastavak filmskog serijala 'Pirati s Kariba'. Johnny tvrdi da je doživio živčani slom nakon svađe, kad je shvatio da ga je Amber osakatila. 'Kao glazbeniku bilo mi je prilično uznemirujuće vidjeti da mi kost viri iz prsta', kazao je u iskazu. No još jače ga je pogodilo, rekao je, to što je u tom trenutku osjećao da je njihovom braku došao kraj. Bilo mu je neugodno pa je drugi dan produkcijskoj kući lagao da mu je prst stradao jer ga je slučajno pričepio vratima.

Povezane vijesti

 Izvor: Story

Podsjetimo, zvjezdani par se razišao u svibnju 2016. godine, kada je glumica nakon 15 mjeseci braka zatražila razvod, a u zahtjevu za rastavom optužila je Deppa za nasilje koje je kulminiralo u svibnju, kada joj je glumac navodno bacio mobitel u lice i razbijao stvari po stanu.


Magazin

Royals