Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marijana Batinić shrvana: 'Vjerovala sam da će se izvući'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Prerani odlazak

Izvor: RTL Screenshot

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić u suzama je priznala za za RTL koliko joj je teško zbog prerane smrti Vanje Žikić, bivše kandidatkinje treće sezone showa 'Život na vagi' koja je preminula u četvrtak u KBC-u Rijeka u 31. godini, nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. Od Vanje su se na društvenim mrežama oprostili brojni kolege i treneri iz showa, a sad je srce otvorlla i Marijana.

Izvor: RTL

'U kontaktu sam stalno s Josipom Lopac, njezinom najboljom prijateljicom. Od prvog trenutka kad je hospitalizirana. 

Vjerovale smo da će se izvući, ali njezino srce nije to izdržalo

  Bila je jedna divna, plemenita osoba. Nažalost, nije uspjela u životnoj borbi. Jako sam potresena, baš kao i mnogi kandidati s kojima sam u kontaktu', rekla je potresena 39-godišnja voditeljica.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Vanja je živjela u Varaždinu,a po zanimanju je bila grafičarka. U bolnici je pet dana bila na respiratoru i liječnici su se cijelo to vrijeme borili za njezin život. Prekomjerna kilaža dodatno joj je zakomplicirala bakterijsku upalu pluća, koja nije imala nikakve veze s korona virusom.

Izvor: RTL

Vanji je želja bila postati frizerka. Glavni motiv za prijavu u emisiju bio joj je taj što 'više nije željela biti ista'. 'Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu', otkrila je tada te priznala i kako se u show prijavila kako bi pomogla nezaposlenim roditeljima. U show je ušla sa 140 kilograma, a svojedobno je govorila kako joj roditelji nikada nisu bili podrška u skidanju viška kilograma. 

loader