Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZABRINUTA Meghan strepi za Archiejevo psihičko zdravlje

U Americi nije idealno

 Izvor: Profimedia

Kada su početkom godine šokirali svijet odlukom da napuste dvor, odreknu se kraljevskih dužnosti i 'pobjegnu' na drugi kontinent, 38-godišnja Meghan Markle i njezin tri godine mlađi suprug, princ Harry, u planu su imali mirniji, obiteljski život sa svojim sinčićem, jednogodišnjim Archiejem, daleko od očiju paparazza. Međutim, sada je Meghan priznala kako strepi za Archiejevo psihičko zdravlje, odnosno da će mu zbog izolacije i slave nedostajati emocionalnih i socijalnih vještina, piše Daily Mail.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Meghan Markle Izvor: Profimedia

 Naime, njezini su prijatelji otkrili kako je Meghan zabrinuta zbog činjenice da maleni Archie nema dovoljno interakcije s drugom djecom te bi se zbog tog voljela pridružiti grupama u kojima sudjeluju druge majke i njihova dječica. 'Meghan je rekla da se Archie mora naučiti emocionalnim i socijalnim vještinama, a to može samo u interakciji s drugom djecom, nije isto s odraslima', za navedeni je medij otkrio izvor blizak obitelji.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

 'Smatra da bi idealno bilo da se ona i Archie pridruže druženjima majki s djecom nekoliko puta tjedno. To bi Archieju bila prilika da se igra s drugom djecom svoje dobi i tako razvija mozak', rekao je izvor, ali i dodao kako je Meghan jako uzrujana jer smatra da je to - nemoguće.

Smatra da je prepoznata da bi radila normalne stvar

 'Zna da to nije moguće zbog toga tko je ona. Smatra da je prepoznata da bi radila normalne stvari. Rekla je da bi i njoj dobro došlo da se druži s ostalim mamama i stekne nove prijateljice, ali je svjesna da to ne može', zaključuje izvor.

Meghan Markle i princ Harry na krštenju
Meghan Markle i princ Harry na krštenju
Izvor: Screenshot

Magazin

Royals