Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Danijela Martinović: 'Ovo je definitivno nešto najljepše'

Autor N.R.
Autor N.R.

Ne krije da živi svoj san

Izvor: arhiva Storyja

Domaća pjevačica Danijela Martinović živi svoj san. Upravo je to priznala u razgovoru s Danielom Delaleom za Studio Jutarnjeg lista. S obzirom na to da je na hrvatskoj glazbenoj sceni već dugi niz godina, izgleda da je došlo vrijeme da učini ono što je već dugo željela. Nakon što je ranije ove godine publici predstavila svoju poeziju, ovog je puta iznenadila nečim novim i drugačijim. Riječ je o knjižici u kojoj su se listaju fotografije, a iz kojih vrišti ona prava, istinska emocija, upakirana je u kutiju od baršuna u kojoj je se kao dar nalazi CD sa 18 svima dobro znanih pjesama.

'Željela sam pokazati ljudima na jedan sasvim drugačiji način koliko su mi važni. Ne radim te proizvode da bih nabildala ego i da kraj njih piše koliko sam prodala. Uistinu mi je od forme puno važniji sadržaj', na samom im je početku otkrila uvijek nasmijana Danijela. S obzirom na to da je riječ o unikatnom daru, spomenuti proizvod bit će limitiran. 'Moram reći da sam napravila puno lijepih stvari u karijeri i sretna sam zbog toga. No, ovo je definitivno nešto najljepše', bez stanke je priznala u spomenutom razgovoru.

Povezane vijesti

Kako i sama kaže, za ovo novo doba je trebalo vremena, ali i hrabrosti. 'Ali ja shvaćam koliko je ljudima teško i zašto napraviti promjenu. Priznajem, nije jednostavno ali je neophodno. Sve što sam napisala i sve što govorim je plod mojeg iskustva. Nikada neću posegnuti samo za onim što sam pročitala naučila jer nisam se povodila za knjiškim znanjem već za proživljenim iskustvom', govori im Danijela koja trenutno proživljava najsretnije dane. 

Izgleda da je pandemija koronavirusa na nju utjecala pozitivno. Iako su joj kao i svima nedostajali koncerti, priznaje da je imala vremena za nove spomenute projekte, ali i obitelj. 'Oboje smo dane provodili u kući, provodili mjere, oboje pazili na naše obitelji. Zbog prirode posla kojim se bavimo često smo bili razdvojeni pa smo ovo vrijeme iskoristili na najbolji mogući način, posvetivši se jedno drugome', iskreno im je ispričala i za kraj priznala da je uistinu vrlo sretna. 

loader