Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Put do uspjeha joj je bio težak jer se borila s anoreksijom

Autor N.R.
Autor N.R.

Danas pomaže drugima

Izvor: Instagram

Laura Amy je australska fitness instruktorica i influencerica koja spada u onaj dio ljudi koji su imali težak put prema uspjehu. Iako trenutno izgleda besprijekorno i jedan je od najvećih fitness uzora, iza nje je teška životna priča. Naime, prije svega pet godina, Laura je težila 39 kilograma jer se u to vrijeme borila s anoreksijom.

laura amy Izvor: Instagram

Njezin problem je započeo kada je imala 22 godine. Inače, Laura je o svojem poremećaju otvoreno pričala. 'S obzirom na to da sam primijetila da puno vas ne vjeruje u red, rad i disciplinu...Jednom prilikom sam imala svega 39 kilograma i borila sam se s anoreksijom. Nakon nekog vremena sam pronašla ljubav u vježbanju i moja kilaža se penje. Zbog toga sam najsretnija', napisala je jednom prilikom Laura koja ne skriva svoju prošlost.  

Njen put do uspjeha nije bio nimalo jednostavan. Postala je opsjednuta svime što jede. Sate je provodila na traci za trčanje strahujući od debljanja. Shvatila je da ima problem koji ne smije ignorirati. Pronašla je program treninga i prehrane koji su joj pomogli vratiti kilograme. Traku za trčanje zamijenila je utezima i počela unositi više kalorija. Primijetila je pozitivne promjene na svom tijelu i tri godine kasnije pobijedila je poremećaj. Dobila je 11 kilograma, a fotografije je tijekom cijelog procesa transformacije objavljivala na društvenim mrežama i tako postala fitness ikona u Australiji. Ona je tako samo još jedan primjer da se sve može kada se hoće. 

loader