Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Sasso na meti 'hejtera': 'Očito im je dosadno u njihovim malim glavama'

Objavom izazvala 'lavinu' reakcija

 Izvor: Instagram

Bivša miss Jugoslavije i popularna Pipi djevojka, 57-godišnja Ana Sasso i dalje blista kao da joj je nekoliko desetljeća manje. Svojim zavidnim izgledom privlači pažnju gdje god se našla, a na isklesanom tijelu mogu joj pozavidjeti i mnogo mlađe dame. Na društvenim mrežama Ana je sada objavila fotografije starijeg datuma, otkrila što smatra svojom najvećom pogreškom, a uskoro se još jednom fotografijom osvrnula i na 'hejterske' komentare.

Povezane vijesti

 Naime, jučer je objavila fotografiju koja je nastala 80-ih godina, a na kojoj, zgodna kao i danas, drži mikrofon u ruci. 'Uff...kad je ovo bilo...Dakle, negdje '85/86, nisam baš sigurna, ja kao plavuša s uzlaznom pjevačkom karijerom...koja je prekinuta zbog ulaska u brak/ mrak.', započela je svoju podužu objavu.

'Jedna od mojih krivih životnih odluka! Gospodin nam nudi životne puteve, izbore, a u konačnici mi smo oni koji biramo, da li smo pogriješili ili pak dobro odlučili, odabrali pokaže vrijeme. 

Biti slobodan, svoj, zdrav tjelesno i umno, živjeti u vjeri, onoj istinskoj duhovnoj vjeri je recept, naglašavam po meni, za bolji, ljepši i sretniji život!

A možda je baš tako trebalo biti....ta i sve druge pogreške, krive odluke, krivi ljudi, naivnost koja je uvijek polazila od sebe i tako koračala kroz život u vjeri da smo svi isti..kakva pogrešaka. No, nije mi žao, jer sam spoznala i naučila, te radila na sebi da se usudim reći ono što mislim i želim! I tako sam s vremenom postala žena kakva sam oduvijek htjela i biti, žena koja je počela uživati u svom životu, koja daje ljubav svakom biću, bez uzvratnih očekivanja, dakle bezuvjetno! Jer ljubav naspram svim drugima ili drukčijim nas oslobađa! Žena koja je dozvolila svojim razmišljanjima i stavovima da nakon dugog niza godina izađu iz "nekog zaštićenog skloništa" i idu u eter! Biti slobodan, svoj, zdrav tjelesno i umno, živjeti u vjeri, onoj istinskoj duhovnoj vjeri je recept, naglašavam po meni, za bolji, ljepši i sretniji život!', poručila je Ana, a fotografija i popratna poruka, 'zaradili' su brojne komentare, među kojima su se našli i oni koji kritiziraju bivšu misicu.

Oglasila se zato još jednom, a ovog je puta objavila fotografiju koja prikazuje kako je izgledala nekada, a kako izgleda danas - jednako atraktivno. Objavom uz dotičnu fotografiju ovog se puta osvrnula na - 'hejtere'. 'Takvim ljudima smeta čak i vaše dobro raspoloženje, jer s vama mora da nešto nije u redu, jer se smijete, jer ste sretni svojim životom! Ne znam, očito da im je dosadno u njihovim malim glavama, pa kad su već tako jadni, zašto im ne dati malo zadovoljstvo i pustiti ih da i dalje rade ono što najbolje znaju. Ok, svatko ima pravo na svoje mišljenja, no da netko s tolikim jalom i zloćom s većinom lažnih skrivenih profila komentira nešto čiju materiju uopće ne poznaju, da ne kažem da često uopće i ne znaju koga komentiraju, suludo!', oštro je poručila.

'Pušu i pričaju loše stvari o vama da njih same to izdigne kao bolje osobe...tužno je to! Ne ljutim se uopće na takve,iskreno ne. Ja ih čak mogu razumijeti, njima ionako nije dobro samima sa sobom, pa ih doslovno žalim i šaljem Božji blagoslov i ljubav, jer to im neophodno treba. Da nađu svoj mir i smisao života. Pljucanjem drugih, iznošenjem neistinitih tvrdnji je jedan od veliki grijeh, spoznati će to i sami jednom, a do tada nek ih sve dragi Bog blagoslovi, ispuni srca ljubavlju i mirom! Amen!', zakljuuje Ana.

Magazin

Royals