Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BRAK NA PRVU Luka Budak se morao testirati na koronavirus

Autor N.R.
Autor N.R.

Otkrio detalje

Izvor: Instagram

Pandemija koronavirusa i dalje ne jenjava. Testiranje na isti sve je češće, a to potvrđuju i mnoge brojne zvijezde koje su svoje testiranje već obavile. Dok su nekima nažalost stigle negativne vijesti, većina je imala sreću što im je test stigao negativan. Jedan od takvih je i Luka Budak, bivši natjecatelj showa 'Brak na prvu'. Naime, putem Instagrama je otkrio da se morao testirati, s obzirom na to da se spremao u posjet Domu umirovljenika Palma u Zagrebu.

'Dugo sam razmišljao trebam li ovo objaviti ili ne. Sudjelovanje u emisiji me približilo široj publici. Od razno raznih javljanja i prepoznavanja u inbox mi je stigla poruka vlasnika staračkog doma u kojem su štićenici tog doma gledali svaku emisiju. Kako sam u emisiji rekao da volim čitati i da sam imao prilike to raditi za djecu i odrasle, Marcel vlasnik tog doma me pitao bih li došao i podružio se s njima. Kako su nas zatekla ova čudna vremena i kako su posjeti zabranjeni, nisam bio siguran što učiniti. Napravio sam test i bio negativan. I zato smatram da u ovim teškim vremenima trebamo naći način da olakšamo tim ljudima i da budemo sa svojim najmilijima', dio je poruke koju je poslao svojim pratiteljima.

Povezane vijesti

Inače, Luka je javnosti poznat iz spomenutog showa. Iako je tada bio spojen s Nadiom, ljubav je pronašao s Ingrid Divković, spisateljicom i stručnjakinjom za ljubav. Ljubav se, tvrde oboje, nije rodila u showu, već na neplaniranoj prijateljskoj kavi u Zagrebu nakon snimanja, gdje su oboje shvatili koliko imaju zajedničkih tema. Da je njihova ljubav jača nego ikada dokazuje i činjenica da uskoro useljavaju u zajednički stan. 

loader