Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Natali Dizdar ljubav trenutno nije u prvom planu

Autor E.N.
Autor E.N.

Fokusirana na ljeto i morske valove

Izvor: Instagram

Upravo zbog dečka Williama, 35-godišnja pjevačica pop Izričaja, Natali Dizdar, posljednjih je nekoliko godina putovala više nego inače, često provodeći vrijeme u New Yorku gdje je William radio ili u Francuskoj iz koje je rodom. Za Story.hr otkrila nam kako je pandemija utjecala na nju i karijeru, kako voli provoditi slobodno vrijeme, čime se najviše bavi i koliko je zapravo teško održavati vezu na daljinu.

Sloboda danas postaje luksuz

Unatoč velikoj udaljenosti, Natali uspješno balansira ljubavni život i glazbenu karijeru. Nedavno je izdala novi singl ‘Slobodna’ koji je prvi i najavni singl projekta ‘BETI' u suradnji s članovima grupe Mayales.

Ideja za novim bendom 'kuhala' se već neko vrijeme nakon čega su ju napokon odlučili i realizirati spajanjem sadašnjih članova grupe Mayales: Vlade Mirčeta, Luke Gečeka i Pavle Miholjevića. Novi singl 'Slobodna' dobio je naziv nakon puno razmišljanja i kalkuliranja. 'Sloboda je na neki način postala luksuz', obzirom na zahtjevno vrijeme u kojem živimo, navodi Natali.

Ništa nije isto kao i prije

Pandemija je ostavila traga i na pjevačici jer osim što ne može održavati koncerte, od kojih živi kako sama kaže, drugačija je i opća atmosfera u poslu. Dolaskom korone ništa nije isto kao i prije, ali nada se da će se situacija krajem godine stabilizirati. 

'Svatko trenutačnu situaciju proživljava na svoj način, ovisno o realnom kontekstu u kojem se nalazi, ali i kapacitetima i mogućnostima' kaže, no smatra da su svi u glazbenoj industriji ipak najugroženiji.

U karanteni nije gubila vrijeme

Na pitanje kako je iskoristila vrijeme u karanteni i čime se najviše bavila govori da se ponajviše posvetila sebi i prijateljima s kojima je komunicirala preko različitih aplikacija. Osim toga, a i inače, vrijeme voli uložiti na gledanje filmova, čitanje knjiga, šetnju po šumama i gledanje zalazaka sunca, čime se i zabavljala cijelu karantenu početkom koje je otišla u Dalmaciju. 

Trenutna pandemijska situacija uopće ju ne zabrinjava, ali brine ju strah, psihičko stanje i atmosfera u svijetu za koju smatra da će trebati puno više vremena, nego što smo u početku pandemije očekivali, da se stabilizira. Zbog situacije i sama se morala odreći puno toga, a kao najvažnije što joj je uskraćeno navodi koncerte i putovanja koja su sastavni dio njezina života.

Putovanjima održava vezu na daljinu

Osim poslovno, Natali već pune dvije godine održava i vezu na daljinu s Williamom koji inače živi u New Yorku. Svoju privatnost voli držati za sebe i rijetko kada komentira svoj ljubavni život. O održavanju veze na daljinu za vrijeme korone, kada su putovanja potpuno otežana, a u nekim slučajevima i onemogućena, nije htjela puno komentirati dodajući da je trenutno fokusirana na ljeto i uživanje. 'Bitno je da su svi oko mene dobro', govori za svoje bližnje, 'a ostalo će doći kada dođe vrijeme za to', dodaje. 

Ekskluzivno za Story, 2018. godine, Natali je otkrila da je ponovno sretna u ljubavi. 'Otputovali smo na neka mjesta zajedno, ali sve se dogodilo slučajno i vrlo spontano. Sreli smo se na jednom od mojih azijskih putovanja u nekim drukčijim okolnostima, ali tek odnedavno počeli smo planirati susrete', rekla je tada.

Tagovi

loader