Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezda turskih sapunica ljubi starijeg, a progovorila i o braku

Autor E.N.
Autor E.N.

S mlađima nije išlo

Izvor: Instagram

Turska glumica Alina Boz, koja je sada već velikim dijelom Europe postala iznimno popularna, glavni je lik u turskoj sapunici 'Azra'. Dok gledatelji čekaju finale ove neizvjesne i napete serije o glavnoj junakinji šire se glasine da ljubi starijeg glazbenika, Mithata Cana Özeru.

Prije dvije godine tek je zakoračila u dvadesete, a već je postala obožavana i popularna glumica turskih serija. Iako na velikim ekranima gledatelji 'prate' svaki njezin korak, o stvarnom privatnom životu ne otkriva puno, piše Showbuzz.

Ljubavni život skriva 'ko zmija noge', ali već je poznato da je u prošloj vezi, koja nije dugo trajala, bila s glumcem i kolegom Burakom Canom. No, izgleda da je mlada Alina ipak zainteresiranija u 'zrelije' i starije jer se priča da je u ozbiljnoj vezi sa 16 godina starijim pjevačem. 

Progovorila o braku s njim

Iako se u turskim medijima, tek nakon što je objavljeno da je u vezi, počelo pisati i o krizi u njihovoj novoj vezi, mlada zvijezda to je negirala, ali i progovorila o braku s njim. 'Nisam dovoljno stara da razmišljam o braku, jako sam mlada ali sretni smo zajedno', navela je i dala do znanja da je trenutno, u skladu sa svojim godinama, ipak fokusiranija na karijeru, a za 'ozbiljnije' ljubavi ima vremena.

Skriva ga jer je stariji?

Oboje privatnost vole držati za sebe pa tako na društvenim mrežama nemaju niti jednu zajedničku fotografiju, a ni u javnosti se ne pojavljuju skupa. Osim glasina i njihovi izjava, jedino što ih 'odaje' da su još uvijek skupa su fotke njihovog zajedničkog psa kojeg stalno, i jedan i drugi, objavljuju na društvenim mrežama. No, s druge strane, glumici nije problem fotografirati se i pojaviti se u javnosti s mlađim muškarcima, što stalno radi s kolegama iz serija. 

Svoju karijeru u Turskoj započinje jer se s majkom Ruskinjom i ocem turskog podrijetla preselila se u Tursku kada joj je bilo sedam godina. Odmalena je bila zainteresirana za kazalište, a osim satova glume pohađala je i satove plesa. Njezina prirodna ljepota već tada privukla je mnoge pa zbog toga od malih nogu snima reklame i fotografira se za naslovnice časopisa. 

Najčitanije

Najnovije

loader