Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ana Gruica Uglešić: 'Evo predajem se, ne mogu više'

Autor I.G.
Autor I.G.

Otkrila i zašto je došlo do toga

Izvor: Instagram

Iako joj je tek 37 godina, Splićanka Ana Gruica Uglešić, odlučila je staviti točku na jedno životno razdoblje i o svemu obavijestiti pratitelje na svom Instagram profilu. A da nije jedina koja se odlučila na takav korak, govore i brojni komentari ispod objave među kojima i oni nekih drugih poznatih Hrvatica.

Evo predajem se, ne mogu više

 'Ove štikle obula sinoć i više nikad. Prestara za 12+ centimetara štiklu. Ubilo. Kapitulacija. Evo predajem se, ne mogu više. Zbogom štiklama preko šest centimetara. A vi dame, kako se vi nosite sa štiklama', upitala je na kraju Ana ispod fotografije na kojoj pozira u, ako je suditi prema njezinim riječima, posljednjim cipelama na petu višu od šest centimetara.

Povezane vijesti


'I tako to krene. Znam. Tužno. A nekad se moglo od jutra do mraka. Ja sam čak bila ona koja nikad rezervne nije nosila. Štikle mi kao tenisice bile', poručila je Splićanki kolegica Nataša Janjić Medančić koja je čini se također odustala od nošenja visokih potpetica. Da nisu samo Ana i Nataša donijele ovakvu odluku, svjedoče i komentari brojnih drugih glumičinih pratiteljice koje su također otkrile kako su u određenom periodu života, prestala nositi visoke pete.

loader