Iako je trenutna situacija u svijetu uistinu nezahvalna i sve češće slušamo loše vijesti, one sretne uvijek izmame osmijeh na lice. Upravo jednu takvu imamo i danas. Naime, prije godinu dana, bivša manekenka i danas PR stručnjakinja Sarah Josipović je rodila svog prvog sina Maka, a sada sa suprugom Janom Jeričem ponovno slavi, a razlog je dolazak prinove. Kako je i sama potvrdila za Story.hr, ponovno je trudna i uzbuđena zbog svega što njezinu obitelj očekuje u nadolazećim mjesecima. 

S obzirom na to da nam je rekla kako ne želi otkrivati detalje, dovoljna je bila i potvrda da se osjeća dobro i da se veseli još jednoj bebici. 'Svi smo presretni i uzbuđeni, a svaki dan s njim je za sve nas jedna velika i neopisiva sreća', rečenica je koju nam je rekla nakon dolaska jednogodišnjeg Maka, što itekako dokazuje koliko je on sreće unio u njihovu obitelj. Upravo smo zbog toga sigurni kako cijela obitelj jedva čeka upoznati i drugu bebicu.

Inače, prije pola godine nam je otkrila što se sve promijenilo od Makovog dolaska. 'Sve se promijenilo, jer se sada cijeli svijet okreće oko njega i sve je njemu podređeno. Ali, tako treba biti i ne postoji ništa ljepše. Inače, on je jako prilagodljiva i zainteresirana beba i s njim možemo i na kraj svijeta, pa se u tom pogledu nije puno promijenilo', iskrena je bila kao i uvijek.