Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mariju Šerifović napali da podržava silovanje

Našla se na meti brojnih komentara

 Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica, 35-godišnja Marija Šerifović, koja je široj javnosti postala poznata i kao pobjednica Eurosonga sad već davne 2007. godine, redovito komunicira s pratiteljima na društvenim mrežama. S brojnim obožavateljima tako dijeli svakodnevne situacije koje joj se događaju, ali i svoje misli i stavove. Međutim, njezina je posljednja fotografija, objavljena na Twitteru izazvala 'lavinu' komentara, a pjevačicu su mnogi napali kako podržava - silovanje.

Povezane vijesti

'I nećkanje je neka vrsta hoćkanja, samo da znate', poručila je tako Marija na spomenutoj društvenoj mreži, a iako joj to možda nije bila namjera, zbog dotične se objave našla na 'meti' brojnih negativnih komentara. Naime, mnogi su korisnici pjevačicu optužili kako podržava seksualne napade, a zbog spornog je 'tvita' mnoge i blokirala.

'Obriši tvit', 'sad ćeš 'popiti' prijavu jer ovime opravdavaš silovanje', tek su neki od brojnih komentara, a ubrzo se o svemu oglasila i sama pjevačica. 'OMG, kakva silovanja. Doslovno mi to ni jedne sekunde nije bilo na pammeti', opravdala se Marija, ali to nije spriječilo kritike koje ne prestaju pristizati.

Magazin

Royals