Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon bijega iz 'korona bolnice', srpski pjevač se sam vratio u istu

U sve se uključila i policija

  Izvor: Instagram

Nakon što je podigao srpsku javnost na noge svojim bijegom iz 'korona' bolnice, u što se uplela i sama policija, a potom isti opravdao pokazujući otpusno pismo kojim je dobio dopuštenje da napusti bolnicu, 58-godišnji srpski pjevač Milan Obradović, poznat i kao Miki Mećava, ponovno se vratio među zaražene koronavirusom.


Naime, kako piše Kurir, pjevač se sam prijavio u policiju odakle je ponovno vraćen u bolnicu gdje će biti zadržan dok kontrolni test ne pokaže da je negativan na Covid-19. 'Ja se ne dam', poručio je, između ostalog, na svom Instagram profilu pjevač koji obožavatelje redovno izvještava o svom zdravstvenom stanju.

Povezane vijesti


Podsjetimo, prema Milanovim riječima, bolnicu je napustio nakon što su mu liječnici rekli da je za njegovo zdravstveno stanje bolje da bude u samoizolaciji kod kuće nego među zaraženima koronavirusom. 'Otpušten sam jučer s Infektivne klinike na kućno liječenje uz određenu terapiju. Na moje inzistiranje da svratim do Arene napraviti još neki test preventive radi Dr. Stevanović mi je rekao: 'Što se nas tiče ti si izliječen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.' Otišao sam do Arene gdje sam uredno primljen i uz konzultaciju s liječnicima shvatio sam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve', dio je njegove objave na društvenim mrežama u kojoj se zahvalio obožavateljima i objasnio zašto je, kako su tamošnji mediji pisali, pobjegao iz iste.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image