Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODALE JU FOTOGRAFIJE Meghan ide na potpomognutu oplodnju da dobije blizance

Nije uspjela sakriti

 Izvor: Profimedia

Nakon što je prošli tjedan prvi put snimljena u javnosti nakon gotovo četiri mjeseca izbivanja, vojvotkinja od Sussexa, 38-godišnja Meghan Markle, zaintrigirala je javnost svojim modnim odabirom - širokom haljinom za koju mnogi smatraju kako skriva trudnički trbuščić. Međutim, ako je vjerovati posljednjim pisanjima magazina New Idea, supruga princa Harryja tek treba ostati trudna jer je na spomenutim fotografijama snimljena s hormonskim injekcijama koje se koriste prilikom postupka umjetne oplodnje.

Meghan Markle Izvor: Profimedia


Naime, prema pisanju spomenutog medija, zgrada iz koje je Meghan izlazila u društvu tri godine mlađeg supruga sadrži nekoliko različitih ordinacija među kojima i one koje pomažu ženama prilikom začeća. Iako se ne zna sa sigurnošću koju je ordinaciju vojvotkinja posjetila, fotografije na kojima je snimljena s kutijicama nalik onim za lijekove, ubrzo su pokrenula šuškanja kako je na istima zapravo riječ o hormonskim injekcijama za medicinski potpomognutu oplodnju.

Povezane vijesti

Meghan Markle Izvor: Profimedia


'Bilo koji postupak medicinski potpomognute oplodnje povećava vjerojatnost da ista završi s blizancima. Jako je često da žene podvrgnute terapiji hormonskim injekcijama u konačnici rode blizance ili čak trojke', objasnila je za spomenuti medij Dr. Suzanne Beth Gilberg-Lenz koja ne isključuje opciju da je vojvotkinja odlučila potražiti stručnu pomoć prilikom začeća s obzirom na činjenicu da joj je 38 godina te da vodi poprilično stresan život koji može dodatno utjecati na nemogućnost začeća prirodnim putem.

Magazin

Royals