Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Poznatog turskog glumca supruga odlučila ostaviti zbog nasilnog ponašanja

Autor N.G.
Autor N.G.

Težak period

Izvor: Instatgram

Turski glumac, 34-godišnji İsmail Hacıoğlu kojeg trenutno pratimo u ulozi Hasana u seriji 'Dijete' posljednjih mjeseci na privatnom polju prolazi kroz težak period. Naime, njegova supruga Duygu Kumark prije nekoliko tjedana odlučila je predati papire za razvod braka. 

'Duygu ne može više podnijeti njegovo ponašanje, često se žali prijateljicama da je postao nemoguć', otkrio je izvor blizak supružnicima.


Vijest o razvodu braka šokirala je tursku javnost s obzirom na to da su donedavno slovili kao jedan od najskladnijih parova. Iako su često isticali da su sretni i zaljubljeni, ispostavilo se da njihov brak ne funkcionira. Glavni problem, navodno je, glumčev temperament i sklonost nasiilju, a iako joj je već nekoliko puta obećao da će se promijeniti, to se nije dogodilo. 

'Ismail je zapostavio brak, stalno izlazi i pije. Doma dolazi kasno u noć, a na snimanja odlazi rano ujutro. Često viče na nju, a nedavno je u naletu bijesa razbio i pokućstvo', rekao je nepoznati izvor za turske medije te nadodao kako Duygu suprugu nedavno nije dala da prilazi njihovoj kćerkici Jemin jer se bojala da boluje od koronavirusa. Ismail, kojemu je ovo drugi brak, još se uvijek nije oglasio ovim povodom, a nije ni njegova supruga koja posljednjih tjedana rijetko izlazi iz njihova obiteljskog doma. loader