Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi u braku? Barney i dalje uživa bez supruga na Hvaru

Autor E.N.

Druži se i tulumari s drugim ljudima

 Izvor: Profimedia

Prije nekoliko dana, svojim ponovnim dolaskom na Jadransku obalu, iznenadio je holivudski glumac Neil Patrick Harris. Najpopularniji 'gay' tatica već je drugi put posjetio Hvar. Prošle godine, on i suprug, velikodušni jedno prema drugome izmjenjivali su romantične trenutke, ove godine 'Barney' ljetuje i tulumari potpuno sam. Mnogi se pitaju je li brak pred razvodom i što je navelo glumca da bez obitelji 'potegne' sve do Hrvatske.

Povezane vijesti

Prošle godine 47-godišnji glumac inače popularan kao ženskaroš 'Barney Stinson' uživao je na našoj obali u društvu dvoje blizanaca i dvije godine mlađeg supruga Davida Burtka. Dok popularni glumac na svojim društvenim mrežama vješto skriva svaki svoj pokret, ne objavljujući niti jednu fotografiju ili objavu vezanu uz to gdje se trenutno nalazi i što radi, od objektiva obožavatelja.

Iako su mnogi očekivali da će, nakon što je proveo večer u drevnom hvarskom restoranu Gariful, s dva druga muškarca, do Jadrana doputovati i njegov suprug s dvoje malih blizanca, izgleda da se to ipak neće dogoditi. Sinoć se holivudski plavušan pojavio u hvarskom noćnom klubu Carpe Diem fotografirajući se s obožavateljima, no na fotografijama se nigdje ne može ugledati u čijem je bio društvu.

Povezane vijesti

'Barney' iz serije koja je postala već poput klasika, 'Kako sam upoznao vašu majku', nedavno je u susjednom Njemačkoj snimao četvrti nastavak Matrixa. U predahu od snimanja očito je odlučio posjetiti naše krajeve koji su mu se prošle godine jako svidjeli. Je li snimanje glavni razlog zašto boravi bez supruga ili su posrijedi mnogo veći problemi zbog koji se ne pojavljuju u javnosti? Za sada još nema informacija o, do sada, sretnom homoseksualnom braku, a i glumac izgleda kao da nikada nije bolje uživao. 

Prošle godine, uz obitelj, družio se s gradonačelnikom Hvara, Rikardom Novakom, koji je naknadno priznao da nije znao da se druži s popularnim američkim glumcem. Ove godine Neil Patrick boravi u opuštenijem društvu, a supruga Davida i devetogodišnje blizance Harper Grace i Gideon Scott koje su dobili zahvaljujući surogat majci, ostavio je u New Yorku gdje inače i žive. 

Magazin

Royals