Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miljenik ženske publike nakon bizarne nesreće zamalo ostao slijep

Odlučio je biti sam svoj liječnik

 Izvor: Profimedia

Zvijezdi serije 'Riverdale' KJ Api, prije nekoliko dana dogodila se bizarna nesreća koja je moglo završiti itekako kobno - gubitkom vida. Naime, 23-godišnjem glumcu upao je komadić metala u oko, nakon čega je u pomoć pozvao frizera i prijatelja Jasona Schneidmana, pa je tako dvojac zajedno pokušao i na kraju uspio u misiji vađenja stranog tijela iz glumčeva oka. Cijeli događaj je snimio te ga je objavio na Instagramu gdje ga prati više od 18 milijuna ljudi.

'Nakon što mi se komad metala zabio u očnu jabučicu, mislio sam da ću ostati slijep. Iako smo uspjeli izvući komadić iz njega te se sada osjećam dobro, morat ću posjetiti liječnika jer se bojim da bih u oku mogao imati još metalnih dijelova koji mogu zahrđati', rekao je glumac koji pritom nije otkrio kako su komadići metala dospjeli u njegovo oko.

 Inače, pripadnice nježnije spola, ovog su novozelandskog glumca, pjevača i glazbenika proglasile jednim od najseksepilnijih mladih umjetnika, a on je u jednom intervjuu početkom godine priznao kako na dan dobiva preko tisuću poruka obožavateljica.
'Mole me da im pošaljem komad odjeće, neke se odvaže pa me pozovu doma, dok treće pozivaju na večeru. Ne odgovaram na takve poruke, ali simpatično mi ih je čitati jer djevojke znaju biti jako kreativne', rekao je KJ koji je sve te obožavateljice razočarao kada je priznao da je u vezi s francuskim modelom, 24-godišnjom Clarom Berry.


Magazin

Royals