O ljubavi, kažu stručnjaci i znanstvenici, ne treba previše misliti, treba joj se samo prepustiti. Nekima se dogodi prije, nekima poslije, no jedno je sigurno - ona se dogodi svima. A, zaljubljenost i ljubav dogodili su se i svestranoj Puljanki, 29-godišnjoj glumici i glazbenici Manueli Svorcan koja je ekskluzivno za Story.hr priznala da ima dečka s kojim ovih dana uživa u odmoru.

Mislim da tajna ljepote ponajprije ovisi o tome kako zračimo, jesmo li zdravi i sretni.

 'Sretno sam zaljubljena, a dečko se zove Tomislav. Zajedno smo osam mjeseci, uživamo i idemo polako, iz dana u dan pa kako bude', otkrila nam je glumica i pjevačica koju je publika upoznala još 2009. godine u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Sada je zaljubljena i ne skriva koliko je sretna.

'Ispunjena sam na svim poljima, ne mogu se žaliti. Trenutno smo na moru, na Krku. Odmaram glavu od obaveza, no kratko će trajati jer im se uskoro moram vratiti ', govori Manuela koja nam je jednom prilikom priznala kako nikada ne bi išla na spoj s nekime koga je upoznala preko interneta.

'Iskreno, nisam od onih osoba koja koristi mreže u te svrhe, nikad nisam, a poprilično sam sigurna da ni ne bih. Za takve stvari mi je bitniji odnos uživo s osobom da bi se uopće pokrenula komunikacija u tom smjeru', rekla je.