Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RASPLAKAO SE U VIDEU Neutješan zbog gubitka voljenog prijatelja

Autor N.G.

Ljubav koja nikad neće proći

 Izvor: Profimedia

Nakon sedam dana traganja za psićem Mightyjem koji se izgubio u Montecitu, gdje živi s trudnom zaručnicom Katy Perry, glumac Orlando Bloom na Instagramu je objavio tužnu vijest kako je njegov četveronožni ljubimac nažalost uginuo. 

Osjećam se jako zahvalno jer me moj mali Mighty naučio da je ljubav vječna i pokazao mi je pravo značenje odanosti. Bio je mnogo više od prijatelja.

 'Mighty je sada na drugoj strani. Nakon sedam dana što sam ga tražio od izlaska do zalaska sunca u sitne sate, danas, sedmog dana, pronašli smo njegovu ogrlicu. Ovog tjedna plakao sam više nego što sam mislio da je moguće, i to je bilo jako katarzično i iscjeljujuće. Nisam ostavio nijedan kamen neprevrnut, zavukao sam se u sve moguće rupe, ispod cesta, pretražio svako dvorište. Imao sam dva psa tragača, oni su odradili sve najbolje što su mogli. Osjećam se jako zahvalno jer me moj mali Mighty naučio da je ljubav vječna i pokazao pravo značenje odanosti. Siguran sam da me gledao odozgo dok sam zviždao u svakom dvorištu i znao da sam učinio sve kako bih poštovao našu povezanost. Bio je mnogo više od mog prijatelja. Žao mi je. Volim te - napisao je 43-godišnji glumac koji je u dvorištu napravio spomenik svom psiću. U ranijoj objavi dok još nije pronašao Mightyja, Bloom je napisao da se ne sjeća kada je bio tako slomljen u životu i molio je danima na Instagramu pomoć u potrazi. Kako bi zauvijek sačuvao uspomenu na ljubimca koji mu je podario toliko ljubavi, Britanski glumac, najpoznatiji po ulozi vilenjaka Legolasa iz 'Hobbita' i 'Gospodara prstenova', posvetio mu je tetovažu na prsima.

Mnogi Orlandovi obožavatelji poručili su da suosjećaju s njime, te su mu slali poruke podrške a prvi je komentar ostavila njegova zaručnica, pjevačica Katy Pery s kojom je u slatkom isčekivanju oko dolaska njihove kćerkice. 

 Izvor: Profimedia

Magazin

Royals