Zvijezda američke inačice showa 'Ples sa zvijezdama', Whitney Carson s uzbuđenjem je obznanila da sa suprugom Carsonom McAllisterom čeka prvo dijete. 26-godišnjakinja je sretne vijesti objavila na svom Instagram profilu uz nekoliko fotografija ultrazvuka. Koliko su ona i Carson uzbuđeni dokazuje i njihov zagrljaj na spomenutim fotografijama. Ubrzo nakon objave, supružnicima su počele pristizati čestitke.

'Beba McAllister stiže u siječnju 2021. godine. Trenutno ne možemo obuzdati uzbuđenje i veselje. Ovo je bilo nadrealno i posebno iskustvo. Već volimo ovo malo zrno i jedva čekamo započeti novo prekrasno poglavlje u našim životima', napisala je Whitney uz preslatku fotografiju na kojoj ponosno pokazuje pozitivan test za trudnoću i ultrazvuk njihove bebice. 

Ubrzo nakon objave, paru su počele stizati čestitke. Javili su se brojni prijatelji, kolege i obožavatelji koji ovoj malenoj obitelji žele svu sreću u svemu što ih očekuje tijekom, ali i nakon trudnoće. Inače, vjenčali su se 2016. godine nakon četverogodišnje veze. Tri godine nakon što su stupili u brak, Whitney je počela pričati o prinovi. 'Svaki put kada vidim malu bebu, dobijem želju za jednom svojom', iskreno je priznala tada, a izgleda da su joj se sada želje i ispunile.