Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Prijateljica me naučila kako oralno zadovoljiti muškarce'

Autor N.G.
Autor N.G.

Otkrila tajnu koju nikada nikome nije

Izvor: Profimedia

'Imam mnogo tajni al otkrit ću ti jednu. Tvoja supruga Sheryl Berkoff naučila me trikovima iz svoje spavaće sobe', rekla je sa smješkom u podcastu 47-godišnja glumica Gwyneth Paltrow dugogodišnjem prijatelju Robu Loweu koji je ostao iznenađen. Naime, slavna Oskarovka, vizažisticu Sheryl upoznala je kada joj je bilo 16 godina, ubrzo su se sprijateljile i međusobno počele dijeliti intimne tajne.


'Nisam bila baš dobra u krevetu i zanimale su me neke stvari pa sam zamolila Sheryl da mi otkije neke trikove', nadodala je Paltrow nakon čega ju je Lowe pitao može li otkriti koji je to najbolji trik koji je naučila od njegove supruge. 
'Naučila me je kako oralno zadovoljiti muškarca. Ne sjećam se više tehnike koju mi je objašnjavala, ali znam da sam je primijenila prvom prilikom. Bila sam opsjednuta sa Sheryl jer je imala odgovor na svako moje pitanje. A, uz to sve hodala je s 
Keanu Reevesom u kojeg sam bila potajno zaljubljena. Divila sam joj se. Iako sam mlađa od nje 12 godine, odnosila se prema meni tako odraslo ' - rekla je simpatična plavuša koja je dvije godine u braku s 49-godišnjim producentom Bradom Falchukom.

Izbor Urednika

Royals