Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivši dečko BB Marijane ide u 'Brak na prvu': 'Želim se zabaviti'

Autor E.N.
Autor E.N.

Tješio ju nakon Nemeša, a sada ide ponovno pronaći ljubav

Izvor: Facebook

Bivša Big Brother stanarka, Marijana Čvrljak, koja je pažnju privlačila zbog svoje afere sa sustanarom Nemešom unatoč tome što je imala supruga, nakon njihovog prekida imala je sigurno rame za plakanje- bivšeg dečka, 38-godišnjeg Tomislava Grizelja. Sada se ipak odlučio fokusirati na sebe i nastaviti dalje poslije Marijane, te je potvrdio za RTL da je prijavio u emisiju 'Brak na prvu'. 

Izvor: Facebook

Vinkovački konobar, nakon veze s BB stanarkom Marijanom, odlučio se skrasiti i poslati prijavu u popularnu emisiju. Iako se nedavno pričalo da se s Marijanom vjenčao, navodi da su nakon veze ipak samo prijatelji, a da braka nikada nije ni bilo. 

Iako je riječ o emisija koja stvarno pokušava pronaći savršeni par i odmah ih upoznati kako bi par funkcionirao u braku, Tomislav kao glavni razlog za prijavu ipak navodi samo zabavu.'Motiv mi je prije svega zafrkancija, želim se malo zabaviti', rekao je. Prijavu je poslao još prije tjedan dana, ali mu ju još nisu potvrdili. Na pitanje želi li samo steći slavu kroz emisiju našalio se da je već slavan jer se u javnosti pojavljivao uz Marijanu. koju je upoznao prije nekoliko godina u call centru, koja je dugo vremena bila glavni izvor glasina i komentiranja. 

Izvor: Pixsell

Nakon raspada braka Marijane i beogradskoga glazbenika 31-godišnjeg Nikole Nemeševića Nemeša, Gricko je bio taj koji je tješio bivšu stanarku BB kuće. U istoj toj 'kući' Marijani se raspao i prvi brak jer je tadašnjeg supruga Ivana, s kojim je imala i kći Korinu, javno varala na televiziji s Nikolom Nemeševićem. Ljubav se rodila se u Big Brotheru, kada je Kninjanka pod utjecajem alkohola plesala pred Nemešom, koji nije ostao imun na atraktivnu mladu mamu. Već nakon desetak dana 'pao' je njihov prvi seks pred kamerama, tik pored drugih stanara, skrivajući se ispod pokrivača. Vjenčali su se 2016. godine, a već godinu dana nakon toga razveli i posvađali. 

Najčitanije

Najnovije

loader