Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVENA JOJ ZLOĆUDNA BOLEST Umire supruga princa Charlesa?

Autor I.G.

Tvrde strani mediji

 Izvor: Profimedia

Vojvotkinja od Cornwalla i supruga princa Charlesa, 73-godišnja Camilla, prema pisanju magazina Globe, umire. Naime, kako je otkrio neimenovani izvor za spomenuti medij, 73-godišnjakinja je na redovnom pregledu otkrila kako ima rak jetre te joj nije preostalo još puno vremena.

Camilla Parker Izvor: Profimedia

Međutim, liječnici su joj otkrili rak jetre te joj zabranili daljnju konzumaciju alkohola

 'Camilla je mislila da su promjene u njezinoj koži - žućkasti sjaj - posljedica starosti. Pa je samo nanosila više šminke. Međutim, liječnici su joj otkrili rak jetre te joj zabranili daljnju konzumaciju alkohola', ispričao je izvor za spomenuti medij te dodao kako je ironično da je vojvotkinja ovu vijest saznala netom nakon što je kraljica obznanila kako će ju na tronu naslijediti upravo Camilla i princ Charles.

Povezane vijesti

Camilla Parker Izvor: Profimedia

Također, spletkarila je na dvoru o Williamu i Kate kako joj ne bi preoteli krunu, a sada je saznala da umire. Jako ironično

 'Camilla je cijeli život radila prezirne stvari u svom nastojanju da bude kraljica. Izdala je svog supruga, Andrew Parker Bowles, s Charlesom i kao prinčeva ljubavnica, uništila njegov brak s Dianom. Također, spletkarila je na dvoru o Williamu i Kate kako joj ne bi preoteli krunu, a sada je saznala da umire. Jako ironično', rekao je izvor za Globe te otkrio kako kraljici nije drago što je Camilli dijagnosticirana teška bolest, ali joj je istovremeno laknulo jer zna da ju ona neće naslijediti. Međutim, unatoč navodima spomenutog magazina, službene potvrde s dvora nema te se još uvijek sa sigurnošću ne može znati boluje li supruga princa Charlesa od zloćudne bolesti ili ne.

Magazin

Royals