Srpska pjevačica Jelena Kostov posljednjih nekoliko tjedana prolazi kroz pravi 'pakao'. Naime, kako je već ranije otkrila, Jelena je zaražena koronavirusom, a agonija traje već mjesec i pol dana. Kako se trenutno osjeća i čega se najviše plaši, otkrila je u razgovoru za Blic.

Nisam u punoj snazi, nasmijana i pozitivna, samo čekam taj test da pokaže da više nemam koronu

 'Kod mene virus traje duže od mjesec dana. Na početku sam bila katastrofa, ali evo sve je prošlo. Sad osjećam malu malaksalost, brže se umaram nego obično. Nisam u punoj snazi, nasmijana i pozitivna, samo čekam taj test da pokaže da više nemam koronu. Evo, mjesec i pol nisam izašla iz stana, samoinicijativno sam otišla dva tjedna u izolaciju jer sam čula da jedan od kolega ima koronu, poslije toga sam se razboljela. Kući sam sa sinčićem, igramo se, ali opterećuje me to što je virus toliko dugo u organizmu. Tješi me što nisam jedina kojoj je virus toliko dugo trajao, ali me plaši da ne ostanu posljedice', ispričala je pjevačica za spomenuti medij.

Da je lako, stvarno nije, treba to izdržati i psihički i fizički, ali dobro sam prošla

 Također, Jelena je dodala i kako je sretna što ni suprug ni sin nisu zaraženi, a najviše se veseli kraju ove agonije. 'Sretna sam što sam izbjegla bolnicu i što sam kući. Zaista, ljudi se bore s gadnim i opakim bolestima, gledam s te vedre strane svoju situaciju. Ipak, liječila sam se u svom domu... Da je lako, stvarno nije, treba to izdržati i psihički i fizički, ali dobro sam prošla. Mislim da ću poletjeti od sreće kad rezultat bude negativan', zaključila je na kraju.