Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PAKAO S BIVŠIM 'Uništio me, čak je prodao i kolica za bebu'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Progovorila o mučnoj vezi

Izvor: Instagram

Bivša srpska košarkašica, 38-godišnja Milica Dabović ispričala je za Blic detalje iz bivše veze koja je podsjećala ne neku iz trilera ili horora. Milicu život definitivno nije mazio, a pogotovo otkako je bivšem dečku, čije ime nije željela otkrivati, prije tri godine rodila sina Stefana. Pakao je počeo nekoliko dana prije porođaja, kad su srpski mediji počeli pisati kako ju dečko vara, a zatim joj je on to i sam priznao. No to joj je tek bio prvi šok, a uslijedili su još mnogo gori.

Rekao je da njegovo ime i prezime nije pravo, a moja sestra je našla njegovu suprugu i dijete i sve otkrila. Njegova supruga je tada rekla kako se on zapravo zove i preziva i da ima dijagnozu patološkog lažova

 'On je pet dana pred moj porođaj s njegovim djetetom rekao da je istina sve što su novine pisale, da me je prevario. Rekao je da njegovo ime i prezime nije pravo, a moja sestra je našla njegovu suprugu i dijete i sve otkrila. Njegova supruga je tada rekla kako se on zapravo zove i preziva i da ima dijagnozu patološkog lažova te da je čovjek koji je došao iz Sarajeva, a ne iz Beča, i da tu živi kod svoje bake', započela je Milica svoju ispovijest.

Povezane vijesti

Izvor: Instagram

'Svašta mi se izdešavalo… Kako me je nasamario… Došao je kući s tabletom, kao poklonio Stefanu, pa uzeo i njega i moj telefon, promijenio mi je sve šifre, spojio je moj

Došao je kući s tabletom, kao poklonio Stefanu, pa uzeo i njega i moj telefon, promijenio mi je sve šifre, spojio je moj telefon s njegovim računalom i napravio mi pakao od života

 telefon s njegovim računalom i napravio mi pakao od života', ispričala je bivša košarkašica koja ne krije da je u životu prolila mnogo suza i da joj sin daje ogromnu snagu da vjeruje u bolje sutra. Kad god može isplače se, kaže,  jer suzama liječi dušu.

'Razmišljam šta sam sebi dozvolila. On je kao 'držao' pola Beča, a zapravo je živio s bakom. I od supruge se razveo i ta mu žena ne dopušta da joj priđe. Najgore je što ima još takvih žena i želim spriječiti da se tim ženama ovako manipulira. Stop prevarama i lažima, što je ovo što se dešava', upitala se Milica koja tvrdi da je otac njenog djeteta pokrao sve vrijedno što je u stanu imala.

'Sve one dugove koje sam vratila i podigla se na noge, sve je propalo. Sve je pokrao. Sav

Sve je pokrao. Sav novac i zlato, telefone, sve što je vrijedno u stanu on mi je ukrao. Našao je milijun i jedan izgovor, još imam poruke u kojima mi obećava da će vratiti. Vodio me je na kampiranje gdje je ukrao svu sportsku opremu, sokove iz skladišta, odnio što su mi sponzori dali

 novac i zlato, telefone, sve što je vrijedno u stanu on mi je ukrao. Našao je milijun i jedan izgovor, još imam poruke u kojima mi obećava da će vratiti. Vodio me je na kampiranje gdje je ukrao svu sportsku opremu, sokove iz skladišta, odnio što su mi sponzori dali. Hvala bogu, sad će godinu dana kako se s njim nisam srela. To je pakao', ispričala je. 

'Nisam imala novca da kupim Stefanu kolica, prijateljice su ih kupile pet dana pred porođaj. A on je pet dana poslije porođaja zvao da me vrati u stan poslije šetnje s bebom jer sam se vozila autobusom. Nikad mi ta kolica više nije vratio! On je prodao djetetova kolica! Tri mjeseca nisam imala kolica za dijete da ga mogu voziti', tužno je zaključila.

Najčitanije

Najnovije

loader