Suđenje u Londonu između bivših supružnika, Amber Heard i Johnnyja Deppa privodi se kraju, ali na optužbama i uvredama s obje strane se i ne štedi. Tijekom mučne i iscrpne parnice kojom je 57-godišnji glumac htio dokazati da nije tukao suprugu, isplivali su još strašniji detalji. Naime, 34-godišnja glumica i manekenka izjavila je kako ju je bivši suprug jednom čak pokušao ubiti. To se dogodilo za vrijeme njihova medenog mjeseca u vlaku Eastern & Oriental Express. Nakon što su se žestoko posvađali, Amber se odmaknula od Johnnyja te pokušala zaspati, a kada se probudila oko vrata je pronašla zavezanu košulju.

 'On je navodno skinuo vlastitu košulju i u naletu bijesa želio ju je zadaviti. Kada se Amber probudila, ostala je šokirana tim činom. Tada je počela strahovati za vlastiti život', rekao je izvor blizak glumici koja je rođena i odrasla u Teksasu. Osim toga, Amber je izjavila da ju je Depp jednom zaključao na tri dana i na nju bacao prazne boce, a potom si je odsjekao dio prsta i krvlju ispisao njezino ime u unajmljenoj kući u Australiji.

Gnjusnu optužbu iznio je i Depp je izjavio da mu je Amber u krevetu ostavila izmet nakon  velike svađe, što je potkrijepio i fotografijom. Tada, kaže, znao je da ju mora ostaviti i da njihov odnos vodi u psihičku propast. 'Taj je čin bio odvratan, a Johnny nije mogao vjerovati da je kadra u stanju tako nešto napraviti', rekao je već spomenuti izvor.