Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nakon traumatičnog gubitka djeteta otvorila je dušu

Autor E.N.
Autor E.N.

Mora se fokusirati na kći Emu

Izvor: Instagram

Kći poznatog preminulog pjevača Šabana Šaulića, 41-godišnja Ilda Šaulić nedavno je izgubila dijete u trećem mjesecu trudnoće. Osim toga u obitelj Šaulić, nakon gubitka pjevača, počele su pristizati samo loše vijesti. Nakon traumatičnog događaja napokon je progovorila kako se osjećala i što će dalje poduzeti kako bi se oporavila, piše Azra.ba.

Povezane vijesti

Cijela situacija započela je iznenadnom vijesti da je pjevačica pozitivna na Covid-19 što je nju i  supruga, 50-godišnjeg, Bojana Vučkovića zabrinulo razmišljajući ne bi li to moglo ugroziti njezinu ranu trudnoću. Inicijativu da napravi test pokrenula je sama jer je počela sumnjati da bi mogla biti zaražena. Sredinom lipnja objavila je u javnosti kako stvarno ima virus i da se sada, osim da ozdravi, mora fokusirati na čuvanje trudnoće, no situacija se preko noći promijenila.

Naime, prije svega nekoliko dana majka kćerkice Eme nije ostvarila svoju veliku želju- da sa suprugom dobije drugo dijete. Iako je u početku, pogođena tužnom vijesti, bila shrvana i nije željela komentirati situaciju u javnosti, nedavno se otvorila i otkrila da se sada mora fokusirati na trogodišnju kćerkicu Emu.

'Kad se u obzir uzme sve kroz što sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osjećam neke posljedice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam usprkos svemu uspjela sačuvati unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmjerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu', rekla je nadodajući da joj je najteži trenutak u svemu tome bilo objasniti svojoj mezimici Emi da ipak neće dobiti brata ili seku.

'Na svu sreću, imam pametno, i za svoje godine zapanjujuće, zrelo dijete. Svakome tko se javi na telefon je govorila kako će dobiti brata ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo', rekla je prisjećajući se nedavnog gubitka svog oca. Unatoč tome što nisu znali kako da djevojčici objasne da više nema djeda, malena je odmah shvatila situaciju i nastavila govoriti kako njezin djed spava s anđelima.
Veliku podršku pružaju joj obožavatelji i pratitelji na društvenim mrežama kojima se putem fotografije i osobno zahvalila. Nije očekivala tako veliku podršku, a kako sama i kaže, upravo su joj pratitelji pomogli da prebrodi sve negativne događaje koji su joj se događali u prethodne dvije godine.

Najčitanije

Najnovije

loader