Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Supruga domaćeg rukometaša prvi put o rođenju djevojčice Arie

Autor N.R.
Autor N.R.

'Pa je tako prvi puta Domagoj navijao za mene, za nas, kao što sam ja dosad uvijek navijala za njega'

Izvor: Instagram

Domaći rukometaš Domagoj Pavlović koji trenutno igra u njemačkom 'Melsungenu', ali i kojeg javnost poznaje iz reprezentacije, je 21. srpnja postao otac djevojčice Arie. On i supruga Jana ne skrivaju koliko su uzbuđeni jer im se kćerkica napokon pridružila. Iako je koronavirus zahvatio cijeli svijet, Jana nam je priznala da je u Rijeci, gdje se Aria porodila, dopušteno prisustvo partnera. Kako je prošao porođaj, ali i kako su se ona i Domagoj snašli u ulozi roditelja u ovih prvih osam dana, otkrila je za Story.hr.

domagoj pavlović Izvor: Privatni album

'Porođaj je prošao dobro. Naravno, nije bilo lako, ali kada primiš svoje dijete u ruke sva bol prode', rekla nam je simpatična Jana, koja je jedva čekala da upozna svoju curicu. Prvi susret, kaže nam, ne može ni opisati riječima. 'Nešto najljepše što sam ikada doživjela i osjetila', nije skrivala emocije. 

Otkrila nam je kako je imala sreće, jer je porođaju njihove kćerkice mogao prisustvovati i 27-godišnji Domagoj. 'Ispalo je sjajno jer u riječkom rodilištu, uz obavezno pridržavanje propisanih mjera zaštite, dopuštaju da otac bude prisutan na porođaju. Pa je tako prvi puta Domagoj navijao za mene, za nas, kao što sam ja dosad uvijek navijala za njega. Bio je prava podrška i to je za njega bilo posebno iskustvo. Moram se još jednom iskreno zahvaliti prekrasnom timu riječkog rodilišta', rekla nam je novopečena mama, koja je s bebicom trenutno u Rijeci, dok je Domagoj morao natrag u Njemačku. 

'Domagoj se morao vratiti u Njemačku radi obaveza u klubu, a ja ostajem još koji tjedan u Rijeci kod mame gdje imam podršku cijele obitelji. Uglavnom spavamo danju i 'ludujemo' noću', uživa uz obitelj i otkriva nam od kud ideja za ime Aria. 'Ime Aria ima više značenja: zrak, lavica i melodija. To mi je od oduvijek lijepo ime, a Domagoju se pak svidio lik Arye Stark iz serijala Igra prijestolja, pa smo se tako lako dogovorili', mašte nije nedostajalo. S obzirom na to da je u Rijeci, cijela uža obitelj je upoznala prinovu, u koju su se kako nam kaže, svi zaljubili. 

Iako ima tek osam dana, Jana nam govori da u kćerkici već vidi svoje, ali i suprugove crte lica. 'Kada smo prvi puta ugledali Ariu, prepoznali smo u njoj malu Janu, ali kako prolaze dani sve više primjećujem da ima oči i duge noge na tatu. Svatko u obitelji u njoj prepozna djelić sebe', s osmijehom je zaključila Jana, koja ističe kako je majčinstvo za nju najveće ispunjenje i ostvarenje, zbog čega se veseli svakom trenutku s Ariom i Dombom, kako ga iz milja zove. Inače, Domagoj i Jana su se vjenčali krajem 2017. godine. 

Najčitanije

Najnovije

loader