Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pisma Angeline Jolie: 'Upoznala sam gospodina savršenog'

Autor N.R.
Autor N.R.

Otkriveni do sada nepoznati detalji

Izvor: Profimedia

Mnogi smatraju da se o glumici Angelini Jolie već sve zna. No, ono što većina zaboravlja je činjenica da je prije hollywoodskog života bila sasvim 'obična' djevojka. O tome sada svjedoče fotografije i pisma koje je na adresu dobio britanski 'Daily Mail'. Nepoznati izvor je, osim toga, podijelio i njena stara pisma i razglednice. Njegov jedini uvjet bio je da ostane anoniman, a ono što se zna je da su zajedno pohađali istu srednju školu u Los Angelesu.

Između ostalog, pričala je i o tadašnjim simpatijama, ljubavnim problemima, ali i humanitarnom radu po kojem je i danas poznata. 'Stalno smo partijali, pili, pušili cigarete... Stalno smo se vozikali uokolo autobusom, a ona je uvijek radila lude stvari, koje su bile suprotnost ekipi s Beverly Hillsa. Odijevali smo se u crno i nazivali se anarhistima, nismo se htjeli voziti u skupim automobilima i družili smo se s ljudima koje su u školi zlostavljali', otkrio je spomenuti izvor i poslao razglednicu u kojoj je Angelina pričala o 'gospodinu savršenom'.

Povezane vijesti

'On je fotograf kojeg sam danas upoznala i nitko ne zna da mi se sviđa. Rekao je da želi raditi sa mnom, nadam se da će se to i ostvariti jer ga zaista želim. Savršen je ― visok, mršav, crne kose i živi u studiju! Mislim da je gay! Što ćeš...Upoznala sam gospodina savršenog. Ne znam mu ime, ali savršeno se ljubi. Nikad ga više neću vidjeti', pisao je na razglednici iz 1989. godine.

Iako mnogima djeluje hladno, ovaj je izvor otkrio o kakvoj se zapravo ženi radi. 'Bila je divna osoba i naše prijateljstvo je bilo savršeno. Ljudi ne shvaćaju da je ona oduvijek bila velika humanitarka, luda i otkačena, ali humanitarka. Budući da je bila iz imućnije obitelji od nas, uvijek bi stvari dijelila sa mnom i drugim prijateljima i nije mogla proći pored beskućnika, a da mu ne ponudi hranu ili novac. To je bilo kada je imala 14, stoga ne čudi da je i danas glasna u pomoći izbjeglicama širom svijeta', opisao ju je nekadašnji prijatelj. 

Uz to što je poznata po humanitarnom radu, Angelina je danas ponosna majka šestero djece, 18-godišnjeg Maddoxa, 16-godišnjeg Paxa, 15-godišnje Zahare, 14-godišnje Shiloh i 12-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa, od kojih je troje najstarijih posvojila. 

Najčitanije

Najnovije

loader