Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Na zaprepaštenje javnosti pjevačica dojila dijete u bazenu

Autor E.N.
Autor E.N.

Žene nisu mogle vjerovati

Izvor: Instagram

Bivša pjevačica i nasljednica jedne od najbogatijih srpskih obitelji Danijela Karić rodila je treće dijete i to sinčića kome su ona i suprug, plesač Ivan Mileusnić nadjenuli ime Maksim. Gdje god se nalazi voli pokazati da je radosna majka kojoj nije problem brinuti se za dijete u bilo kojem trenutku. Tako je nedavno njezin suprug Ivan objavio fotografiju na društvenim mrežama na kojima doji dječačića u bazenu smatrajući to idealnim mjestom za intimni trenutak.

Dok svi smatraju da bi dojenje trebalo biti privatni trenutak unutar svoja četiri zida ili barem na malo diskretnijem mjestu u javnosti, 34-godišnja Danijela se ne opterećuje takvim stavovima. Na oduševljenje svih žena objavila je fotografiju na kojoj doji sina ne obazirući se na to što se nalaze u bazenu. Brojne majke pisale su joj komentare podrške i podržavanja u njezinom stavu.

'Pitam se hoće li će jednog dana, kada naraste, razmišljati- E, imam najkul mamu i tatu na svijetu', napisao je suprug ispod objave objašnjavajući kako joj je dijete bez obzira na sve na prvom mjestu: 'Da razumije sve što smo željeli, tj. da nam je imperativ u njegovom odrastanju da osjeti ljubav, sigurnost, sreću, mir, blagostanje u svakom trenutku. Da stekne imunitet dok se ne upozna sa svijetom i ne ojača'. Dojenje je iznimno bitno za razvoj djeteta, objasnila je, te ju nije briga na kojem mjestu će to raditi. Poslala je podršku svim mladim mama da ju podrže u razmišljanju i slijede njezin primjer. 

Nasljednica vjerojatno najbogatije srpske obitelji već ima dvoje djece iz prvog braka s bivšim nogometašem Nikolom Martićem, osmogodišnju kćer Moniku i 10-godišnjeg sina Filipa. Ivana je upoznala prije dvije godine u njegovoj plesnoj školi u koju je došla na satove. Dijele ljubav prema plesu, a i njena kćer Monika obožava plesati te je već osvojila tri zlatne medalje na plesnim natjecanjima.

Najčitanije

Najnovije

loader