Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PALA JE ODLUKA? Novi početak za Breninu snahu

Autor N.R.
Autor N.R.

Iznenadila mnoge

Izvor: Instagram

Srpska pjevačica i snaha Lepe Brene, 24-godišnja Aleksandra Prijović nikada nije bila iskrenija. Nakon što je nedavno progovorila o mogućnosti da se okuša u glumi, sada je za 'Informer hit' priznala da nikada nije završila srednju školu. S obzirom na to da nije naviknula na luksuz u kakvom danas živi, otvoreno je rekla da je vrlo rano ušla u pjevačke vode, kako bi 'lovila' dugogodišnji san. Iako nije otvoreno rekla, mnogi se pitaju je li se spremna vratiti u školske klupe.

'Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovna tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim nastaviti školovanje', priznala je Aleksandra za Informer hit i tako dala naslutiti da će poraditi na obrazovanju. 

Povezane vijesti

Možda ju je na ovo razmišljanje potaknula karantena, koja je u Srbiji uslijedila zbog koronavirusa. Iako su testovi pokazali da je negativna, u jednom se trenutku ozbiljno zabrinula za svoje zdravlje. Naime, Aleksandra je održala koncert bez da se prethodno testirala na koronavirus, a nekoliko dana prije toga sudjelovala je na privatnoj zabavi nakon koje je ustanovljeno kako je čak nekoliko gostiju zaraženo Covidom 19. Zbog toga su mnogi pjevačicu optuživali kako je svjesno ugrozila zdravlje 450 ljudi, koliko ih se pojavilo na njezinom koncertu. Međutim, Aleksandra je odlučila 'uzeti stvari u svoje ruke', pa se testirala na zloglasnu koronu i javno otkrila da je negativna i da nema brige. 

loader