Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zagrebačka glumica otkrila tko više ne spava u njenom krevetu

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Oproštaj

Izvor: Instagram

Zagrebačka glumica, 37-godišnja Petra Kurtela majka je uskoro trogodišnjeg sina Relje, kojeg je dobila u vezi s dečkom i arhitektom Igorom Banovićem. Poznato je kako su prve tri godine djetetova života intenzivne za majku, koja je obično premorena i neispavana, no ipak i kad joj dijete prođe jednu fazu odrastanja i počinje se pomalo odvajati od nje, već joj počinju nedostajati posebni trenutci koje je dijelila s njim do maloprije. Takvo iskustvo doživjela je i Petra, koja je svoje pratitelje na Instagramu obavijestila kako je Relja prestao spavati u njenom krevetu.

Povezane vijesti

'Još danas ovako, a od sutra se nadamo imati krevet za sebe. Treća godina je tu, okrenuli smo autosjedalicu i riješili se pelena, a sad je red i na prelasku u svoj krevet. Da, falit će mi to kako nas Igor poskrivećki fotka dok još spavamo, ali preživjet ću. Nego, kad ste vi uspjeli 'izbaciti' svoje iz kreveta? Imate neke tips and tricks za podijeliti?', napisala je Petra. 'Lily spava od prvog dana u svom krevetiću, nekad ako se probudi usred noći onda je prebacimo kod nas, ali to je rijetko...', odgovorila joj je u komentarima dizjanerica Anita Dujić.

'I dalje spava netko sa mnom djecoo... Dočekati ću starost s klincima u krevetu', našalila se istinito domaća poduzetnica i bivša manekenka, 43-godišnja Iva Radić. 'Ozren je spavao u svojoj sobi od rođenja do prije tri mjeseca. Sad je s nama i čini mi se da nema neku namjeru uskoro otići', napisao je pratitelj, a drugi je podijelio svoje iskustvo: 'Toma je sam skinuo pelenu s tri godine i 2/3 mjeseca, a i sam je otišao spavati u svoju sobu s četiri i pol godine. Nemam taktike osim go with the flow'.

Najčitanije

Najnovije

loader