Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Andrija Milošević završio u bolnici

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Ljeto ne provodi na plaži

Izvor: Instagram

Omiljeni crnogorski glumac, 41-godišnji Andrija Milošević kojeg znamo iz humoristične serije 'Anđelka i Anđelko', iznenadio je javnost nakon što se javio iz bolnice preko svog Instagram profila. Otkrio je da je prošao kroz uspješno obavljenu operaciju te je pokazao svoju novu dijetu. Svojim zabrinutim fanovima svakako je izmamio osmijeh na lice objašnjavajući čime se hrani nakon operacije, ali nije otkrivao o kakvom zahvatu se radilo  ili od čega boluje.

Povezane vijesti

Fanovi su poželjeli brz oporavak i dali mu nekoliko ideja u komentarima što bi još mogao 'baciti pod zub'. 'Poslije sjajno izvedene operacije mora i da se krka', prokomentirao je glumac u jednom od tri kratka videa koje je snimio za doručak, ručak i večeru, i uz koje je napisao: 'Vodič kroz bolničku prehranu! Doručak, ručak, večera...'. Obožavateljima je bilo simpatično to što je, dok je jeo što je morao, svo vrijeme zamišljao da jede jela koja su mu najfinija. 

Podsjetimo, glumac se glumom počeo baviti sa 17 godina, a kada se zaputio u Beograd, nije imao novca ni za hranu, niti za pribor za domaćinstvo, otkrio je još prije u razgovoru za Blic. 'Prodavao sam novine kako bi zaradio. Znao sam da je taj novac pošteniji nego da sam ga stekao na drugi način. Trudim se i pomoći mladim glumcima, volim talentirane ljude. Neki divni ljudi u mom životu su i meni pomogli, poput Milana Karadžića, Bore Stjepanovića, Svetozara Cvetkovića koji me je i pozvao da dođem u Atelje', rekao je. 

Najčitanije

Najnovije

loader