Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Pet tjedana nakon uspješne 'umjetne' oplodnje, izgubili smo bebu'

Autor N.G
Autor N.G

Slavni glazbenik progovorio o bolnom iskustvu

Izvor: Instagram

Irski pjevač Brian McFadden, koji je 90-ih žario i palio u grupi Westlife, progovorio je o teškom razdoblju kroz koje je prošao zajedno sa zaručnicom, fitness trenericom Danielle Parkinson. Par je otkrio da su se nakon nekoliko godina bezuspješnih pokušaja, da Danielle ostane u blaženom stanju, odlučili na medicinski potpomognutu oplodnju koja je završila spontanim pobačajem. 

Ginekologica nam je pokazala da je moja maternica prazna. Bila sam u suzama, željela sam da me netko probudi i kaže mi da je to samo ružan san

Danielle, koja pati od malog broja jajašaca, ispričala je kako je bila oduševljena jer je zatrudnjela tijekom prvog pokušaja IVF-a, ali je ostala slomljena kad je izgubila dijete u petom tjednu. 'Bilo je grozno. Ginekologica nam je pokazala da je moja maternica prazna. Bila sam u suzama, željela sam da me netko probudi i kaže mi da je to samo ružan san. Najgore od svega je što je Brian tada bio u Dubaiju, a da našeg nerođenog djeteta više nema, javila sam mu pozivom', rekla je Danielle koja je znala o čemu se radi čim je prokrvarila. Iako su tražili još jedno mišljenje doktora, dijagnoza je bila ista. 'Nismo se mogli pomiriti s činjenicom da naše bebe više nema. Dan prije toga pričali smo o imenima koje bismo dali našem djetetu. No, nismo izgubili vjeru, imamo još dva pokušaja i siguran sam da ćemo uspjeti', rekao je 40-godišnji glazbenik koji iz braka s bivšom suprugom Kerry Katonom ima dvoje djece - 18-godišnju Molly i 16-godišnju Lilly.


Najčitanije

Najnovije

loader