Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 35-godišnja Lana Jurčević, koju nerijetko časte i komplimentima na račun fizičkog izgleda, svjesna je da su realnost i savršene fotografije na društvenim mrežama dva potpuno različita svijeta. Iako se svi na istima trude izgledati što bolje, u stvarnosti smo u konačnici svi ljudi sa svojim vrlinama, ali i manama. Kako bi potaknula brojne obožavatelje da se odvaže objavljivati više svojih realnih fotografija, Lana je odlučila krenuti od sebe i putem svog Instagram profila podijeliti  fotografiju na kojoj se jasno može vidjeti kako i ona, baš kao i svaka druga žena, ima celulit.

Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mjesto, a prioritete dala nekim drugim stvarima

 'Realnost. Cijeli život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savršenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavršenosti danas, upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate. Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mjesto, prioritete dala nekim drugim stvarima... Više sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka. Neke od nas cijeli život pate da dosegnu slike s Instagrama, iz časopisa... a neke su već dio tog svijeta (evo me) i ako slučajno nisi takav kakav se očekuje da budeš: ‘savršen’ opet nije dobro', započela je pjevačica ispod objave na kojoj, osim celulita, u videosnimci ponosno pokazuje i trbuščić.

Bilo mi je neugodno. Jer ajme, kakva ću ispasti na tim fotografijama

 'Možda je čak i gore, jer je uvijek tisuću očiju uprto u tebe. Iako su me sto puta poskrivećki snimali i fotkali na plaži, (btw nikad mi to nije bilo ugodno, ali više zbog ne imanja privatnosti), ali ove godine (u dan i pol mog ljetovanja), bilo mi je neugodno. Jer ajme, kakva ću ispasti na tim fotografijama... Nemam kontrolu nad tim, snimali su me iz bazena, pa s ležaljki, imali moje snimke u svojim telefonima, i tko zna gdje je to završilo... Onda mi je pukao film i odlučila sam snimiti ovaj video. Jer znam da vas je stotine i stotine tisuća koje imaju taj ‘problem’. Ne osjećamo se dovoljno dobro u svojoj koži. Sram nas je ponekad. A nekad i često. Možda smo realne u procjeni, možda nismo, ali hej, ipak je to moja koža. Jedina koju imam. Bar je glatka ako ništa drugo. Želim li to mijenjati? Želim. Ali ne da udovoljim ikome, osim SEBI. Želim se posvetiti više svom zdravlju, organizmu,vježbati... a to samo po sebi donosi rezultate. U estetskom smislu. Do tada - hajdemo se prihvatiti kakve jesmo i jednostavno si nekad dati oduška i ne osjećati grižnju savjesti. Treba ponekad i sebi oprostiti', zaključila je Lana na kraju te potaknula pratiteljice da i one same krenu objavljivati fotografije stvarnih sebe.