Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nakon 25 godina napustila karijeru i promijenila život

Autor E.N.
Autor E.N.

'Bilo je to kao čišćenje'

Izvor: Profimedia

Otkako uživa u braku, 47-godišnja glumica Cameron Diaz se ne pojavljuje na javnim događanjima, a čvrsto je odlučila da se više nikada neće pojaviti na filmskom platnu. Da se zbog ljubavi odrekla slave već je poznato, a sada je nakon više od dvije godine prokomentirala u javnosti kako se snašla u ulozi domaćice i da joj uopće ne fali glumačka karijera, piše Us Weekly.

Nakon punih 25 godina karijere odlučila se posvetiti suprugu, 41-godišnjem glazbeniku, Benjiju Maddenu s kojim je u braku od 2015. godine. Saznavši da očekuju prinovu potpuno je napustila glumu nakon čega je prokomentirala da joj je to najbolja odluka u životu. Svoju karijeru započela je dok je imala svega dvadesetak godina, a više od pola svojeg vijeka posvetila je upravo glumi. Posljednjih godinu dana odlučila se napokon posvetiti sebi i uložiti slobodno vrijeme u obitelj, a ne u slavu što je činila do sada. Uzevši vrijeme za sebe sretnija je no ikad, a gluma joj uopće ne nedostaje. 

Zgodna plavuša iz popularnog filma 'Charlijevi anđeli' već je dvije godine u 'mirovini', a krajem prošle godine postala je i majka djevojčice Raddix Maden. 'Čudno je za reći da mi je toliko lijepo i vjerojatno mnogi od vas neće to shvatiti', rekla je u videu u kojem se obraća svojim obožavateljima. 'Previše energije dolazi do tebe cijelo vrijeme kada si popularni glumac. Ja sam poprilično osjetljiva na višak 'energije', a pogotovo kada se radi o negativnoj', nadodala je. 

Odluku je donijela i prije nego je postala majka jer je svo svoje vrijeme morala posvetiti traženju surogat majke. Potpuni psihički oporavak doživjela je tek nedavno navodeći da je odmicanje od glume došlo više kao čišćenje organizma i psihe, što nije ni sama očekivala.

Podsjetimo, glumica je promjenu za životom dobila već kada je upoznala svog parnera, a sudbonosno 'da' su izrekli 2015. godine, godinu dana nakon što su se upoznali na večeri koju je Cameron organizirala u svom domu. Međutim, djece do sada nisu imali, iako je glumica u nekoliko navrata izrazila veliku želju da postane majka. Sada joj se dugogodišnja želja napokon ostvarila, zbog čega i ne čudi da je sve odlučila čuvati u uskom krugu obitelji zbog čega su mnogi sumnjali u to hoće li glumica uopće postati majka. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader