Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Bio je to najčarobniji dan ove uistinu posebne godine'

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Glazbeni par Antonela Đinđić i Marko Kutlić za Story otkrivaju kako su se osjećali dok su pjevali u čast Oliveru Dragojeviću, što je za njih idealan odmor te, ono najljepše, kako izgleda njihova ljubavna sreća

Izvor: Anđela Šćepanović

Iako je prošlo tek nešto više od pola 2020. godine, vjerujemo da će je svi zapamtiti. Naučila nas je da i u teškim trenucima treba gledati ono dobro, što potvrđuje i talentirani glazbeni par Antonela Đinđić i Marko Kutlić. Oni su prošli tjedan boravili u Veloj Luci gdje su, među ostalima, nastupali na koncertu ‘Evo mene među moje’ u čast neponovljivom Oliveru Dragojeviću. U predahu od tonskih proba snimili smo ih u opuštenom druženju i otkrivanju opjevane Luke.
- Što se mene tiče, prošli četvrtak bio je najčarobniji dan u ovoj godini koja je, svi znamo, čudno počela. Koncert ‘Evo mene među moje’ dao mi je nadu da će sve biti u redu, da su prave vrijednosti još tu i da ima puno ljudi koji gledaju srcem - rekla nam je simpatična Nela, kako je prijatelji zovu, koja je pjevala nezaboravne klasike ‘Prije sna’ i ‘Teško te zaboravljam’.

Marko Kutlić Izvor: Anđela Šćepanović


- Da sam postio i meditirao 40 dana, ne bi mi duša bila ovako puna kao nakon koncerta u Oliverovoj Veloj Luci, unatoč stresu koji sam proživio da bih uopće došao do Luke i umoru koji mi se nakupio zbog snimanja jedne emisije. Iznimna mi je čast što sam dobio priliku nastupiti u mjestu koje je Oliveru bilo toliko drago, u kojem je proveo gotovo cijeli život. Stoga ne mogu opisati koliko se osjećam ispunjeno. Pjevao sam ‘Tko sam ja ti sudim’, jednu od meni najdražih pjesama, inače jako cijenim autorski rad Jure Stanića, i ‘Ča će mi Copacabana’, još jedno remek-djelo - istaknuo je Marko.
- Oliver me pratio još od mamina trbuha. Osjećam posebnu povezanost i uvijek mu se vratim. Vječna je inspiracija, i emotivno i vokalno, njegov rad i glas su institucija. Nepresušan je izvor učenja i najljepših emocija - rekla je Nela, a Marko je dodao: - Razgovarao sam s čovjekom koji je dugo svirao s Oliverom. Teško je reći za nekoga da je bio najbolji, ali za mene je bio jedan od najvećih svih vremena, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu. Poseban je način na koji je proživljavao glazbu, hvala mu na svemu što nam je ostavio. Dok smo god živi, možemo učiti i slušati njegove pjesme, ako uopće uspijemo sve poslušati koliko ih je snimio - kaže Kutlić, koji na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku predstavlja pjesmu Brune Krajcara, autora Oliverove uspješnice ‘Vjeruj mi’. Ispričali su nam i kako su proveli nekoliko dana na Korčuli.

Marko Kutlić Izvor: Anđela Šćepanović


- Marko se uspio okupati samo ispred hotela jer je došao zadnji dan, a bile su i probe. Ja sam stigla 27. srpnja pa sam s društvom imala više vremena za uživanje. Išli smo i do grada Korčule, kupali se u Zavalatici na plaži Žitna koja izgleda kao iz filma. Odlučili smo sljedeće ljeto, taman oko Oliverove godišnjice, provesti ljeto u Veloj Luci, makar ne pjevali i nastupali - smije se 25-godišnja pjevačica te nam opisuje idealan dan na plaži: - Pašteta, kruh, majoneza, kartanje u hladu, plivanje i ronjenje - rekla je, a njezin je dragi dodao i - ljubljenje. Otkrio nam je i Nelino blago.
- Oduševi me svaki dan, svaki se dan iznova zaljubim u njezin karakter i dobrotu. Sretan sam što imam takvu snažnu i predivnu ženu pokraj sebe. Kad god se malo naljutim na nju, čujemo je kako pjeva i sve zaboravim - smije se plavooki pjevač, a Nela zaključuje: - Impresionira me njegova dobrota, ne gubi vjeru i nadu. A ima i nešto simpatično vragolasto u njemu, voli zafrkavati ljude.

Najčitanije

Najnovije

loader