Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZNENADILA PRATITELJE Danijela Dvornik ima novi posao

Autor N.G

'Još se uhodavam'

 Izvor: Instagram

Blogerica i influencerica Danijela Dvornik u srpnju je najavila kako kreće u novu avanturu te da će početi raditi novi posao u wine&cheese baru u Sutivanu na Braču, ali i da se jako veseli novim izazovima. Iako još nije u potpunosti otkrila o čemu se točno radi, pratitelje je zaintirgirala objavom na kojoj se se vidi kako na aparatu za kavu priprema taj slasni napitak. 

Povezane vijesti

'Moje novo radno mjesto..  mogu vam reći da mi je super. Još se uhodavamo s poslom i za koji dan zabljesnuti ćemo u pravom svijetlu', napisala je 53-godišnja baka dviju unučica, dvogodišnje Balie Dee i četvoromjesečne Lumi Wren, a ispod te fotografije dobila je više od 80 komentara. 
'Danijela, koji predivan izazov. Svašta sam probala u životu raditi- od banke, pošte, parfumerije, ali probala sam i ugostiteljstvo. Mogu reći da je to vrlo kreativan i zanimljiv posao. Baš mi je neki dan palo na pamet kako bi to ponovo bio dobar izazov. Oduvijek sam vam se divila s koliko ljubavi ste odradili svaku svoju ulogu, zato su sretni oni koji vas imaju u svojoj blizini. Vrlo ste inspirativni i poticajni', samo je jedan od komentara pohvale koji je Danijela dobila.

Danijela i inače ljeto provodi u Sutivanu na Braču gdje je nedavno preuredila staru obiteljsku kuću, a u tu oazu mira rado odlazi i njezina 29-godišnja kći, influencerica Ella Dvornik. Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je kako joj je boraviti na otoku i što joj se sviđa u otočkom životu dok korona virus i dalje prijeti.
''Jedna od boljih stvari u životu na otoku jest i to što mi je korona daleko. Ne slušam i ne gledam vijesti pa imam osjećaj da se to nekome drugome događa. Da nema obaveze stavljanja maske u dućanu, stvarno ne bih ni znala da je među nama. U Sutivanu ima gostiju pa naizgled sve izgleda normalno', napisala je.

Magazin

Royals