Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hrabroj žrtvi zlostavljanja u braku stiže prvo dijete

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Zvijezda serije ‘Supergirl’ od tinejdžerske se dobi bori s depresijom i anksioznošću, a u prvom braku pretrpjela je teško psihičko i fizičko maltretiranje. Sada je napokon mirna u drugom braku, a uskoro će i sa suprugom Chrisom Woodom dobiti prvo dijete

Izvor: Profimedia

Prvog dana kolovoza na kanalu Doma TV počela se prikazivati treća sezona serije ‘Supergirl’ koja se temelji na stripovskoj junakinji, Supermanovoj sestrični Kari Zor-El koja istodobno radi kao novinarka i za tajnu vladinu agenciju. Naslovnu heroinu glumi 31-godišnja Melissa Benoist, koja je prije˝nekoliko mjeseci objavom na Instagramu izazvala ushićenje svojih obožavatelja.
- Uskoro u našu obitelj dolazi dijete. Chris je očinski tip, a sada će biti pravi tata - napisala je početkom ožujka, ali još nije otkrila termin porođaja i spol bebe.

Melissa Benoist Izvor: Profimedia


Supruga, glumca Chrisa Wooda, upoznala je zahvaljujući spomenutoj seriji u kojoj je gostovao u nekoliko nastavaka. Počeli su se viđati 2017., a tada mu je pomogla i osnovati udrugu I Don’t Mind kojoj je cilj ukloniti stigmu s mentalnih poremećaja te bolesti s kojima se i sama susrela. S depresijom i anksioznošću bori se od 13. godine, a već je tada znala da želi biti dio zabavne industrije. Plesati je počela s tri godine, a već s četiri glumila je u kazalištima u Denveru, gdje je odrasla. Tada su joj mjuzikli bila najveća ljubav, čak je propustila svoju maturalnu zabavu jer je glumila u ‘Eviti’. Nakon završetka srednje škole, preselila se u New York gdje je završila fakultet Marymount.

Melissa Benoist Izvor: Profimedia

Tijekom cijelog studija nastupala je u raznim produkcijama na Off-Broadwayu.˝No svjetsku slavu, kao i prvu veliku ljubav, donijela joj je uloga u seriji ‘Glee’. Na setu se zaljubila u četiri godine mlađeg kolegu Blakea Jennera, a mediji su 2015. doznali da je par već neko vrijeme u braku. U prosincu 2016. podnijela je zahtjev za razvod zbog ‘nepremostivih razlika’, a prošle godine dala je naslutiti zašto je ostavila glumca. Na Instagramu je objavila 14-minutni video u kojem je otkrila da je bila žrtva obiteljskog nasilja. Sve je počelo manipulacijom; partner joj je provjeravao poruke i pozive, bio izrazito ljubomoran kada bi razgovarala s drugim muškarcima te bjesnio ako bi snimala romantične scene. Kako bi mu udovoljila, prestala je odlaziti na audicije. Fizičko zlostavljanje počelo je pet mjeseci nakon početka veze kada joj je bacio smoothie u lice.

Melissa Benoist Izvor: Profimedia


- Naučila sam kako je to kada te netko prikuje za pod i udara, vuče za kosu po cesti, štipa dok ti ne poteče krv, nabija na zid dok knauf ne popuca. Ako bih se zaključala u sobu, razvalio bi vrata - opisala je Melissa kojoj je bivši partner 2015. bacio mobitel u glavu te joj tako slomio nos, a raspukla joj se i šarenica oka, zbog čega joj se vid zauvijek promijenio. Tada je rekla da je nezgodno pala niz stepenice i glavom udarila u lončanicu s cvijećem. Dosad nikada nije imenovala zlostavljača, samo je spomenula je da je mlađi od nje, baš kao njezin prvi suprug.

Najčitanije

Najnovije

loader