Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pojavile se snimke iz vile iz koje je izbačena obitelj Nikoline Ristović

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Tko govori istinu?

Izvor: Instagram

Bivša voditeljica,44-godišnja Nikolina Ristović ustupila je Dalmatinskom portalu snimke iz vile u Kaštel Starom u kojem je ljetovala s obitelji, a iz koje ih je, tvrdi ona, suprug vlasnice, Slovenac Rok Gale, izbacio i otuđio im osobne dragocjenosti u vrijednosti od skoro 300 tisuća eura. Gale pak tvrdi kako ih je izbacio zato što su mu uništili vilu.

Povezane vijesti


'Uništavali kuću? Evo, tu su videosnimci pa možete vidjeti kako izgleda devastirani interijer

Držim da je Gale sve inscenirao kako bi se domogao vrijednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena

 vile. Tako valjda Rok Gale želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 tisuća eura gotovine i dragocjenosti koje su nam odnijeli iz vile. Držim da je Gale sve inscenirao kako bi se domogao vrijednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena. Žena koja nam je trebala biti na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili. Gale je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primjereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, interijer i eksterijer pokriveni su videonadzorom. Tri dana prije no što su nam zapriječili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati prije našeg 'check-outa', Vidoje je ukucao krivu šifru u sef koji se zablokirao pa je Galo otključao sef i vidio što je sve u njemu', ispričala je Nikolina.

Podsjetimo, bivša voditeljica je za Slobodnu Dalmaciju ispričala kako ih je dvanaestog dana boravka u vili, s 30. na 31. srpnja, Gale izbacio na ulicu. Pritom je napao Vidoja, a Nikolinina 22-godišnja kći Hana je od stresa pala u nesvijest i završila na Hitnoj. Nikolina  tvrdi da su Gale i zaštitari zabranili Hitnoj pomoći da Hani ukaže pomoć u vili, pa su je iznijeli do kola i prebacili u bolnicu. No pravo iznenađenje je njezin suprug doživio tek idućeg dana kada je došao u policiju prijaviti razbojničku krađu. 

'Gale ga je već bio prijavio za prijetnju. Tvrdi da mu je rekao da će mu otrgnuti glavu i srušiti kuću. Nakon toga su ga zadržali i idući dan priveli na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Pušten je nakon ispitivanja', rekla je Nikolina koja je od agencije preko koje je unajmila vilu tražila povrat troškova.

Izvor: Story

 'I oni su naveli da smo počinili nekakvu štetu, što smo sve demantirali jer je to potpuno

Ovo je bila organizirana zločinačka aktivnost s njihove strane. Prekršili su i zakonske odredbe o privatnosti jer smo konstantno bili snimani i unutra i van objekta

 neosnovano. Ništa od toga nije istina. Ovo je bila organizirana zločinačka aktivnost s njihove strane. Prekršili su i zakonske odredbe o privatnosti jer smo konstantno bili snimani i unutra i van objekta. Sve smo to doživjeli u vili koja se reklamira kao potpuna relaksacija. Bio je to pravi adrenalinski odmor', zaključila je bivša voditeljica koja se prije prezivala Pišek, i koja već nekoliko godina živi sa suprugom u Beogradu.

'Način na koji je postupao vlasnik objekta zaslužuje svaku ljudsku osudu. Moji klijenti nisu dobili nikakvu zaštitu nadležnih tijela, policija ništa nije napravila da ih zaštiti. To je nevjerojatno', rekao je Vinko Ljubičić, odvjetnik Vidoja Ristovića.

Izbor Urednika

Royals