Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anita Dujić o posebnom danu: 'Bilo je lijepo, ali nedostajao je tata'

Autor E.N.

Samo za Story.hr

 Izvor: Instagram

Anita Dujić, 35-godišnja poduzetnica i bivši model u nedjelju je krstila svoju jednogodišnju kćer Lilly, koju je dobila u vezi s Duncanom Broadfootom, škotskim menadžerom lokacija. Za Story.hr otkrila je jesu li imali poteškoća s obzirom na pandemiju i koliko su morali 'skratiti' popis uzvanika. Ispričala nam je i kako je malena podnijela cijelu situaciju, ali i u kojem restoranu je slavlje završilo.  

Unatoč preprekama i nepovoljnoj situaciji, ne samo u Hrvatskoj, već i u cijelom svijetu, mlada mama poprilično je zadovoljna ceremonijom: 'Sve je prošlo u redu i bilo je jako lijepo, osim što nažalost ostatak naše obitelji iz Škotske nije mogao doći'. 

Povezane vijesti

 Zbog pandemije već neko vrijeme održavaju obiteljske odnose na relaciji Hrvatska-Škotska. Iako se nadala da će ovog vikenda u Trogiru napokon svi biti na 'okupu', na krštenje malene, osim velikog dijela obitelji, nije mogao doći ni otac Duncan koji trenutno snima film na Malti. 'Također, bilo je neobično što smo svi nosili maske i držali distancu', povjerila nam se Anita, ali dodala i da razumije situaciju koju moramo prihvatiti: 'To naše novo normalno je postalo dio svakodnevice na koji se svi moramo naviknuti. Odgovornost je na prvom mjestu', rekla je. 

Bilo je neobično što smo svi nosili maske i držali distancu

Iako joj je žao što velik dio članova obitelji nije prisustvovao tom trenutku, krštenjem kćerkice doživjela je predivno i jedinstveno iskustvo. S obzirom na to da nije mogla biti krštena pod imenom Lily, kako nam je objasnila Anita, djevojčica je dobila i novo krsno ime: 'To je dio tradicije i drago mi je da je Lily krštena i da nosi krsno ime Cecilia po baki s tatine strane'.

Ceremonija je u jednu ruku bila 'otežana' velikim vrućinama i dodatnim mjerama zaštite zbog čega je Anita dodatno morala paziti na malenu: 'Bila je dosta nemirna, jer je jako znatiželjno i aktivno dijete, ali smo nekako uspjeli sve obaviti'. 

Vesela atmosfera nakon crkve nastavila se u, Aniti jako dragom restoranu, Calebotti. 'Nije nas bilo puno, zaista baš najuži krug obitelji, što je meni osobno najljepše. Nisam nikada bila od velikih i masovnih slavlja, te da nema pandemije opet bih napravila isto', zaključila je na kraju ponosna mama. 

Magazin

Royals