Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

LADY GAGA NA RUBU 'Imam dvije teške dijagnoze'

Autor N.G
Autor N.G

Nije mogla suzdržati suze

Izvor: Profimedia

Američka kantautorica, pjevačica i glumica Lady Gaga u posljednjem intimnom intervjuu za radio stanicu Beats 1, otkrila je kako već godinama koristi antipsihotike bez kojih, kako kaže, ne može zamisliti život. Gaga je otkrila da pije olanzapin koji je inače stabilizator raspoloženja te lijek koji djeluje na središnji živčani sustav i uklanja sumanute ideje i halucinacije te dovodi do smirivanja nemira.

Povezane vijesti

Silovana sam kad sam imala 19 godina. I to ne samo jednom, već više puta

 'Znam da imam mentalne probleme i znam da me ponekad čine nefunkcionalnom jer ne mogu utjecati na misli koje moj mozak konstruira. Ponekad me to izluđuje jer slike koje mi se pojavljuju u glavi su zastrašujuće. Olanzapin se koristi kod šizofrenije i kod bipolarnih poremećaja, a ja imam obje dijagnoze i ponekad se teško nosim s njima', rekla je 34-godišnja glazbenica koja je navedeni lijek počela piti s 19 godina nakon što je silovana. 'Silovana sam kad sam imala 19 godina. I to ne samo jednom, već više puta. Imam PTSP, ali u sebi nosim i ogromnu bol. Taj čin zauvijek je ostavio posljedice na mene i zbog toga sam na lijekovima. Imam nekoliko liječnika koji se brinu za moje zdravlje', rekla je Gaga koja je shvatila da treba potražiti pomoć nakon što je doživjela intenzivne slušne halucinacije. 

 'Više od sat vremena čula sam glasove u glavi koji su me dovodili do ludila. Shvatila sam da moram potražiti pomoć pa sam završila na hitnoj pomoći gdje sam imala ispade histerije. Derala sam se na liječnika, željela sam si učiniti nešto nažao, ali srećom, doktor se pobrinuo za mene', otkrila je Gaga. 

Najčitanije

Najnovije

loader